poze diamonds are forever negative core project club fabrica

Diamonds Are Forever/Negative Core Project @ Club Fabrica

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 27 Februarie 2016 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

Diamonds Are Forever este o formatie de metal din ClujNapoca, Romania. Incepand cu anul 2011 ei se lanseaza pe plan local o data cu lansarea primului lor EP. Acest material le aduce o recunoastere, atat locala, dar si nationala, fiind promovat intensiv prin turnee natinale sau mai apoi prin Europa. Tot odata, formatia castiga notorietate prin premiile ce le obtine din industria muzicala, iar aceasta le deschide calea catre concerte de top cu artisti internationali tot mai renumiti: Unearth, Sepultura, Suicide Silence, Caliban, Veil of Maya, Betraying the Martyrs, Cancer Bats si multi altii. Cel mai important factor insa, pentru aceste concerte, este castigarea increderii si experientei formatiei pentru a face fata la nivelul acesta al showurilor.


Dupa 4 ani, avand deja trei materiale lansate (2 EPuri si un Live DVD), Diamonds Are Forever este pregatita pentru o noua incercare: un album nou. Acestia lanseaza in 2015 doua singleuri de pe acest material pentru a dezvalui fanilor un sound nou, mai agresiv, mai bine conturat, insa fara a face rabat de la partile melodice care ii caracterizeaza. Ce este de remarcat la aceasta noua directie este o influenta mai vizibila din genuri muzicale ca si: metalcore/djent, pana la solistici postrock sau elemente din acesta.


Diamonds Are Forever este un mix de stiluri muzicale, tocmai aceasta libertate in abordarea lor muzicala este unul din punctele lor forte.
Formatii similare: Northlane, Breakdown of Sanity, Parkway Drive, Architects, Caliban si multi altii.


Cunoscuti initial sub numele "TARANTULA", Negative Core Project au trecut prin numeroase transformari de-a lungul timpului ca stil si componenta. In 2012 trupa a lansat primul album - "Spread the Disease", imediat dupa aparitia primului videoclip oficial, "Psalm of Mockery", promovate printr-un turneu impreuna cu “Eufobia” (BG) si “Soul Sacrifice” (TUR). Feedback-ul primit a fost pozitiv si trupa a deschis concertele Napalm Death (2011 – Wings Club), Brujeria (2012 – Silver Church) si Veil of Maya (2013 - Fabrica). Au urmat turnee alaturi de “Contradiction” (GER) “Drop out of Life” si “Innergrave” prin orasele din tara. In 2013 Negative Core Project au fost selectati in semifinalele “Wacken Open Air Metal Battle" din Bucuresti, unde au impartit scena cu alte trupe locale importante. In aprilie 2015, Negative Core Project lanseaza al doilea material discografic - "Silence is Betrayal", urmat de un turneu de promovare in orasele din tara, alaturi de prietenii de la Cap de Craniu.

FOR THE WICKED vine cu un metalcore modern, combinand riffuri grele, voci agresive si refrene “catchy”, totul imbracat intr-o productie la standarde internationale: masteringul a fost realizat in Statele Unite de JOEY STURGIS (Asking Alexandria, Emmure, The Devil Wears Prada), in timp ce de inregistrari si mixaj s-a ocupat leaderul trupei VLAD BORNUZ (Diamonds are Forever, Scars of a Story) in studioul Digital Dark Vision din Cluj Napoca. Lyric video-ul a fost produs de Dawning Media Productions, iar Artwork-ul de catre Resize Media(Luna Amara, Diamonds are Forever, Breathelast, Emil)

BETRAYED este una din cele trei piese de pe primul EP, intitulat "TRUST YOUR HEART", ce va fi lansat pe 27 iulie, in cadrul unui concert exceptional, in deschidere la celebra formatie deathcore americana SUICIDE SILENCE, la Cluj Napoca.

Componenta:
Cristian Buhatel – voce
Vlad Bornuz(Guerrillas/13Rituals) – chitara
Dan Petean (Dirty Shirt/Band for Rent) – chitara
Gabriel Ichim - bas
Bogdan Pastiu(Divided By Perception/Skullp) – tobe

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1106
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3022 zile, 20 Dec. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .