poze doua lumi stelu enache si ovidiu lipan tandarica

Doua Lumi: Stelu Enache si Ovidiu Lipan Tandarica

Bucuresti , Bucuresti. Joi 17 Octombrie 2019 19:00
Cinema Pro, Str. Ion Ghica nr. 3, Sector 3

Categorii: Muzica si Concerte

Luni 17 octombrie 2019 la Cinema Pro din BUCURESTI, ora 19.00 Stelu Enache si Ovidiu Lipan Tandarica - “Doua Lumi” - se reunesc dupa 15 ani de colaborare intr-un concert extraordinar, unic, care aduce pe aceeasi scena emotia cantecului aromanilor macedoneni si energia unui mit – Ovidiu Lipan Tandarica, venit din lumea muzicii rock.

“Doua lumi” pline de emotie, de suflet si energie, de la baladele romanesti interpretate in premiera de Stelu Enache, la muzica din zona balcanilor si interventiile unice si rafinate ale invitatilor speciali.

“Doua lumi” se intalnesc din nou pe scena, intr-un spectacol de gala la Cinema Pro din Bucuresti. Aranjamentele muzicale ale concertului pun in valoare genurile muzicale care se intrepatrund, aducand un suflu nou muzicii si prin particparea invitatilor extraordinari : pianistul de jazz Marius Vernescu, laureat la Montreux, Marius Mihalache si Marius Gagiu (Mandela) - flaut si caval.

Va fi lansat albumul “Celnic” cu 6 piese romanesti si sase piese aromane, creatii proprii la fuziunea dintre “Doua Lumi”.
Stelu Enache va interpreta in premiera baladele “Ma luai luai” si “Ioane Ioane” dar nu vor lipsi hiturile cunsocute Bachita, Natalis, Margareta sau Trandafir la firida mea.

Stelu Enache si Ovidiu Lipan Tandarica au cantat impreuna in mai multe formule de spectacol de-a lungul a 15 ani de colaborare. Stelu Enache s-a lansat acum 15 ani venind din muzica folk, ca promoter al muzicii aromane si apropiindu-se tot mai mult de baladele romanesti si de acea comuniune unica intre cele “Doua Lumi”. Ovidiu Lipan Tandarica a lansat proiectul cu Stelu Enache dupa o cariera spectaculoasa in muzica rock, intr-un moment in care a inteles ca muzica romanesca poate evolua prin influente de suflet, emotie si muzicalitate din zona aromana sau balcanica.

Dupa diverse formule de spectacol de pana acum, formula completa vine, cu noutati si energie, la Cinema Pro Bucuresti, in 17 octombrie 2019 de la ora 19.00.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-doua-lumi-stelu-enache-si-ovidiu-lipan-tandarica-42431/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 191
Cuvinte cheie: jazz , rock , Evenimente Bucuresti
corina hebristean

Adaugat in urma cu 81 zile, 28 Iul. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 544

Alte Evenimente din Bucuresti
concert coma light acustic

Concert Coma - Light/Acustic

Bucuresti, Bucuresti. Joi 17 Octombrie 2019
bosquito lansare de album

Bosquito - Lansare de album

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 19 Octombrie 2019
metal gates festival

Metal Gates Festival

Bucuresti, Bucuresti. 19 Oct 2019 - 20 Oct 2019
direc ia 5 muzica flori i poezie

Direcția 5 - Muzică, Flori și Poezie

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 22 Octombrie 2019
    Nu sunt comentarii adaugate la evenimentul: Doua Lumi: Stelu Enache si Ovidiu Lipan Tandarica

    .