poze dreaming out loud concert alma nicole

Dreaming Out Loud – Concert Alma Nicole

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 12 Iunie 2015 20:30
Serendipity Art,Cofee & Tea, Str Dumbrava Rosie,nr 12

Categorii: Muzica si Concerte

Vineri, 12 iunie, de la ora 20,30, vă invităm la o seară specială cu povești de iubire interpretate muzical, cu multă sensibilitate, de Alma Nicole.

Alma-Nicole este absolventă UNATC – Actorie, în prezent fiind în primul an la Master în cadrul aceleiaşi universităţi şi este studentă în anul IV la Universitatea Națională de Muzică Bucureşti, secţia Chitară. Cântă pe scenă de la vârsta de 7 ani şi a participat la numeroase concursuri de interpretare vocală şi instrumentală, obţinând premii in România şi în străinătate: Germania, Spania, Austria, S.U.A.

Semifinalistă a primei ediţii “Românii au talent” ProTV şi câştigătoarea marelui premiu la emisiunea “8 intr-o barcă” TVR (reeditarea emisiunii ” Şcoala vedetelor”), a cântat în concerte alături de Paula Seling şi Mihai Trăistariu, fiind apreciată pentru timbrul cald şi inflexiunile vocale personale.

Compune propriile piese, muzică de film şi se acompaniază la chitară şi pian interpretând într-un stil propriu piese din repertoriul de folk american, pop-rock şi jazz. Având o bogată activitate artistică, de la cele mai intime locaţii şi până la scena Ateneului Român, Alma Nicole este o prezenţă specială, care creează pentru fiecare cântec pe care-l interpretează, o întreagă lume în care îi invită pe toţi cei care o ascultă să viseze.

***

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare.

Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea de a include un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

***

Rezervările la acest eveniment încep de la ora 20,00, pentru a avea timp să comandaţi şi să vă servim ceaiuri, cafele şi bunătăţi ale ceainăriei până la ora 20,30, oră după care vom mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din consideraţie pentru artistă.

Mai multe detalii: http://www.serendipity-tea.ro/2015/05/dreaming-out-loud-concert-alma-nicole/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2230
Cuvinte cheie: Alma Nicole , jazz , rock , Evenimente Bucuresti
carmen prisi

Adaugat in urma cu 3223 zile, 01 Iun. 2015

Adaugat de Carmen13439

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 180

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .