poze dreams jazz pixie dust

Dreams, Jazz & Pixie dust

Bucuresti , Bucuresti. Joi 5 Februarie 2015 20:30 - Joi 5 Februarie 2015
Serendipity Art,Cofee & Tea, Str Dumbrava Rosie,nr 12

Categorii: Muzica si Concerte

Joi, 5 februarie, de la ora 20,30, vă invităm la o seara magică de jazz cu Viorica Pintilie – voce și Ciprian Pop – chitară.

Joi, 5 februarie, de la ora 20,30, vă invităm la o seara magică de jazz cu Viorica Pintilie – voce și Ciprian Pop – chitară.

***
Viorica Pintilie este pe scenă de la 15 ani, a absolvit Școala de Muzică în Chișinău, iar de curând a absolvit și un master în muzica jazz la Universitatea Națională de Muzică din București. A trecut prin mai multe genuri de muzică până a ajuns să cânte jazz, acesta fiind stilul în care se regăsește cel mai bine. A participat la Festivalul de Jazz de la Târgu Mureș (2013) și la Sibiu Jazz Fest (2013). În februarie 2014 a fost invitată la Radio Târgu Mureș să susțină un concert live în cadrul stagiunii “Seri de jazz și muzică clasică”. A lăsat multe zâmbete pe chipurile celor care au fost la concertele ei, atât în cluburile din București, cât și în Cluj, Sibiu, Târgu Mureș și chiar la Chișinău, în Bulgaria, Cehia și Portugalia. Cu o intensă activitate concertistică, în diferite formule, Viorica Pintilie este o prezență care surprinde prin atitudinea pe care o are atunci când cânta și felul în care se transpune în muzică, iar atmosfera creată la concerte este una intimă și caldă, lăsând senzația că îți știe povestea și ți-o cântă. Printre colaborările ei întâlnim nume ca Liviu Negru, Alexandru Olteanu, Michael Acker, Tavi Scurtu, Paolo Profeti, Dan Nicolau, Ciprian Pop, Pedro Negrescu, Sorin Romanescu.

Ciprian Pop este unul dintre cei mai apreciați chitariști în peisajul jazz-ului românesc. A susţinut numeroase concerte, colaborând cu Sorin Romanescu, Luiza Zan, Vlad Popescu, Cristi Soleanu, Mircea Tiberian, Nicolas Simion ș.a. Este masterand al secției de jazz condusă de pianistul Mircea Tiberian la Universitatea Naționala de Muzică București.

***

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare. Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea să includă un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

***
Rezervările la acest eveniment încep de la ora 20,00, pentru a avea timp să comandaţi şi să vă servim bunătăţile ceainăriei până la ora 20,30, oră după care vom mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din consideraţie pentru artişti.

Mai multe detalii: http://www.serendipity-tea.ro/2015/01/dreams-jazz-pixie-dust/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 946
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

carmen prisi

Adaugat in urma cu 3348 zile, 28 Ian. 2015

Adaugat de Carmen13439

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 180

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .