poze e an na twist of fate linear disorder si lucky thirteen

E-an-na, Twist of Fate, Linear Disorder si Lucky Thirteen

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 10 Februarie 2018 19:30
Quantic, Intrarea Grozavesti

Categorii: Muzica si Concerte

Pe 10 februarie, ne întâlnim cu toții în cadrul unui concert excepțional în Quantic, alături de E-an-na, Twist of Fate - Ro, Linear Disorder și Lucky Thirteen.

După un 2017 fulminant, E-an-na revin în Bucureşti, de data aceasta cu un show complet, promiţând să nu plecaţi de acolo fără febră musculară şi zâmbete pe buze.
În 2017 E-an-na s-a remarcat printr-o serie de evenimente extraordinare, trupa susţinând 3 turnee, şi ajungând să reprezinte România la cel mai cunoscut festival de metal, Wacken Open Air (Germania), de unde s-au întors cu locul II, făcând astfel din România singura ţară care a avut două trupe în top 5 de-a lungul întregii existenţe a festivalului.

Lucky Thirteen” este o formație de progressive metal din Brașov. Începuturile trupei sunt legate de luna aprilie a anului 2015, când toboșarul Theodor Moldovan împreună cu basistul Alexandru Berbecariu se hotărăsc să pună bazele unui nou proiect muzical. Debutul artistic a fost influiențat de numeroasele schimbări de componență care au generat o instabilitate, însă lucurile încep să se regleze spre începutul anului 2016, prin cooptarea celor doi chitariști: Michael Gross și Alexandru Boieș, ulterior urmând să se alăture și vocalistul Cristian Medrea. În această formulă trupa începe să-și formeze propriul stil. Acest stil variază de la progressive metal la post-rock, dar se pot distinge și amprente ale altor subgenuri muzicale, având ca influiențe formații precum Dream Theater, Opeth sau Katatonia. Grupul a participat peste tot prin țară la diferite festivaluri și concursuri, împărțind scena cu nume importante ale rockului autohton. Printre numele importante cu care formația a avut ocazia de a împărți scena se numără: White Walls, Kempes, Hteththemeth, Bucovina sau Cargo. În luna noiembrie a anului 2017 trupa a lansat EP-ul „Standing In The Shadows”, acesta fiind primul material discografic lansat.

Bilete:
Presale 1 (50 bilete) - 20 lei
Presale 2 (50 bilete) - 25 lei
Preț normal (inclusiv la intrare) - 30 lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 948
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2282 zile, 29 Dec. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .