poze fanfara shukar din zece prajini
poze fanfara shukar din zece prajini

FANFARA SHUKAR DIN ZECE PRAJINI

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 28 Octombrie 2017 21:30 - Sâmbătă 28 Octombrie 2017
Calea Rahovei nr.157

Categorii: Muzica si Concerte

Fanfara Shukar din Zece Prajini vine la Bucuresti pentru un concert de zile mari, o petrecere autentica prilejuita de lansarea noului material discografic intitulat ”Romania Shukar”.

Astfel, publicul este invitat sambata, 28 octombrie, la Beraria Germana din Bucuresti, incepand cu ora 21:00, sa celebreze prin dans si voie buna, aparitia pe piata a celui mai nou proiect inregistrat de una dintre cele mai renumite fanfare romanesti, recunoscuta la nivel international.
Concertele fanfarei inseamna mai mult decat "muzica buna, cantata bine", inseamna spectacol, energie, interactiune cu publicul, dans si multa bucurie.
Invitatii speciali ai serii, artisti precum Ovidiu Lipan Tandarica, Rona Hartner si indragita interpreta de muzica populara Mioara Velicu, care au colaborat de-a lungul carierei artistice cu renumita fanfara, vor completa atmosfera de la Beraria Germana cu momente artistice memorabile.
Atasamentul real al artistilor fata de muzica si traditie a incurajat construirea unui repertoriu bazat pe selectii muzicale din folclorul romanesc si international, interpretate in stil propriu, si, aduse astfel in actualitate, fara a le pierde insa esenta. Respectand reteta care i-a consacrat, noul material discografic, pune in evidenta varianta traditionala a muzicii de fanfara din zona Moldovei. Albumul ”Romania Shukar” cuprinde 12 melodii, trei dintre piesele de pe acest album fiind inregistrate cu vocea regretatului interpret Marcel Mavroian si fost membru al Fanfarei Shukar, care a incetat din viata in urma cu un an de zile din cauza unei boli incurabile. Ulterior, piesele au fost preluate si cantate de un alt membru al familiei Pantiru, familie care predomina in componenta Fanfarei Shukar.
Fanfara Shukar din Zece Prajini numita si ”Speranta”, s-a remarcat prin muzica cu tonalitati balcanice, stilul muzical fiind asociat cu cel al lui Goran Bregovic. In anul 1993, muzica fanfarei a fost lansata peste hotare, odata cu vizita la Montreux facuta fostului suveran al Romaniei, Mihai I. Pe parcursul celor peste 25 de ani de activitate, sub indrumarea liderului Costica Pantiru, membrii fanfarei au strabatut toate continentele sustinand concerte in Europa, Asia sau America, fiind chiar o perioada (2006 – 2009) angajati ai teatrului Zingaro din Paris, cu turnee in Hong Kong, Tokyo sau Bruxelles și, prezentand “Batutta” intregii lumi.
”Batutta”, sarbe, hore precum si alte melodii traditionale de fanfara care au facut inconjurul lumii vor rasuna, de asemenea, si in concertul de sambata, 28 octombrie, la Beraria Germana. Accesul publicului se va face pe baza de bilet, achizitionat prin intermediul retelei Iabilet.ro sau prin rezervare telefonica la numarul de telefon: 0737.500.150. Pretul unui bilet este de 30 lei. Albumul ”Romania Shukar” este produs Revolver Records, iar Fanfara Shukar este manageriata de compania Revolver.

Mai multe detalii: http://www.revolver.ro

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 733
ion nicoleta

Adaugat in urma cu 2368 zile, 26 Oct. 2017

Adaugat de events4ustar

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 28

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .