poze folkcore reloaded dirty shirt ansamblul transilvania

FolkCore Reloaded - Dirty Shirt & Ansamblul Transilvania

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 31 Martie 2018 19:00
Quantic, Intrarea Grozavesti

Categorii: Muzica si Concerte

La un an de la încheierea ineditului turneu „FolkCore DeTour”, DIRTY SHIRT a decis că aniversarea unui astfel de eveniment trebuie sărbătorită, astfel că în data de 31 martie, trupa maramureșeană se întoarce la București și va concerta alături de Ansamblul Folcloric Național Transilvania în cadrul evenimentului FolkCore Reloaded, în club Quantic.

FolkCore Reloaded va reprezenta nu doar lansarea oficială a albumului și DVD-ului live „Dirty Shirt & Ansamblul Transilvania – FolkCore DeTour”, filmat în cadrul concertului de la Arenele Romane (București) din 1 aprilie 2017, dar va aduna laolaltă și alte formații importante ale valului folk metal actual, care vor fi anunțate curând.

De asemenea, alături de Dirty Shirt și Ansamblul Transilvania, pe scena din Quantic vor mai urca și alți invitați speciali, pentru a completa experiența concertului și a o face memorabilă.

În cadrul acestui eveniment, Dirty Shirt va cânta în premieră și câteva piese noi care vor fi incluse pe albumul de studio la care trupa lucrează în prezent, așa că e un motiv în plus să nu ratați acest eveniment!

Biletele pot fi achiziționate prin www.AmBilet.ro
40 lei – Pre-sale (100 bucăți)
50 lei - Normal Ticket
60 lei – Acces (În ziua concertului la intrare)

Despre Dirty Shirt știți deja multe, însă dacă ați participat la unul din concertele incluse în turneul „FolkCore DeTour”, atunci știți deja că această combinație alături de Ansamblul Folcloric Național Transilvania este una mai mult decât interesantă!
„FolkCore DeTour” a reprezentat un proiect unic nu doar pentru scena metal națională, cât și pentru cea internațională, deoarece a adus pe aceeași scenă o trupă metal alături de un ansamblu folcloric tradițional, într-o producție complexă.

An Theos a luat ființă în 2010, stilul abordat fiind epic-folk metal. Piesele sunt în limba română, iar tema lirică este reprezentată de tradițiile românești. Cu o componeță de 8 membri, An Theos a acumulat în cei 8 ani de la înființare și 5 ani de la prima apariție scenică o experiență vastă în ceea ce înseamnă activitatea concertisitică atât pe plan național, cât și internațional, în cele peste 100 de concerte susținute. An Theos prezintă un show complet, atât muzical, cât și prin imagine.

Reprezentanta României și câștigătoarea locului II la finala Wacken Open Air din Germania în 2017, E-an-na este în prezent una dintre cele mai iubite formații folk metal tinere din România, ce a avut o ascensiune rapidă pe scena metal românească, devenind o prezență constantă la cele mai mari festivaluri de profil din România. Încă de la înființarea sa în 2014, E-an-na a susțiut o mulțime de concerte și turnee nu doar în țară, cât și în străinătate, lansând în 2016 primul său EP „Jiana”.

Conceptul „E-an-na’’ reprezintă o lume în principiu metafizică, în care nu guvernează legile universale din lumea noastră, legi care aduc doar haos şi distrugere. E o lume făurită pentru cei care vor să se despartă de entropie şi de orice gând negativ, pentru a se putea dedica în totalitate lucrurilor productive. E o lume pentru cei care vor să-şi urmeze calea, fără a fi abătuţi de la ea din motive mărunte.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 624
Cuvinte cheie: Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2244 zile, 26 Feb. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .