poze folkloric cabaret teatrul bulandra bucuresti

Folkloric Cabaret @ Teatrul Bulandra, Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 13 Decembrie 2015 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

Duminica, 13 decembrie, va invitam la un concert eveniment –primul Cabaret Folkloric, autentic romanesc, in care protagonistele canta si danseaza intr-o poveste tragico-comica autentica in aranjamente muzicale cu iz jazzistic si cantate live.


Pornind de la folclorul romanesc si imprimandu-i sonoritatile moderne ale jazz-ului, cele sase protagoniste reușesc să dezvolte un produs original, plin de savoare cu influente de muzica de cabaret si manouche.
Cine sunt cele sase protagoniste: Anca Sigartau, Manuela Cara, Monica Davidescu, Tania Popa, Alexandra Velniciuc si Corina Danila.
Anca Sigartau – Ipostaza in care Anca Sigartau se prezinta publicului poate fi una inedita, dar ea este pe deplin justificata de back-ground-ul ei artistic. Puțini știu ca actrita, un nume consacrat pe scena de teatru și in filmografia romaneasca, cu numeroase prezente la radio și televiziune are de fapt o pregatire muzicala solida și legaturi nu doar tangentiale cu muzica. “Eu sunt absolventa a liceului de muzica George Enescu și inceputurile carierei mele artistice sunt indisolubil legate de muzica. Conservatorul a fost tinta mea, teatrul a aparut pe neașteptate și am ales aceasta cale. Insa muzica m-a insotit in tot ceea ce am facut pe scena sau in afara ei, e modul meu cel mai intim de exprimare artistica..”
Manuela Cara – O cunoscută interpreta de jazz, cu performante notabile vocale si instrumentale, Manuela s-a afirmat atat in tara cat si in Canada, acolo unde locuieste si tara al carei cetatean este. Colaborarile cu Iancsy Korossy si Johnny Raducanu sunt doar cateva din reperele unei cariere artistice extraordinare.
Monica Davidescu – Monica Davidescu este una dintre cele mai indragite artiste din Romania care a captat atentia publicului inca de la debutul pe scena Teatrului National din Bucuresti. Inainte de a fi actrita a fost invatatoare, dansatoare si model, iar in perioada 2005-2008 a jucat rolul Roxie Hart in primul musical autentic montat la noi in tara – Muzicalul Chicago. La Teatrul Elisabeta, Monica Davidescu poate fi urmarita in cea mai de succes comedie a ultimilor ani din Romania (cu peste 27.000 de spectatori in 3 ani de zile) – Boeing Boeing, precum si in exceptionala comedie Incurcatura la Nivel Inalt, montata de Serban Puiu – cel care a montat si Boeing Boeing.
Tania Popa – Nascuta in 1973 in loc. Causeni, Republica Moldova, Tania Popa este o artista desavarsita ce a impresionat multa lume cu talentul de exceptie, obtinand de-a lungul timpului nenumarate premii si distinctii atat pe plaiuri nationale cat si internationale. La Teatrul Elisabeta, Tania Popa joaca alaturi de Monica Davidescu in marele succes Boeing Boeing, unde interpreteaza rolul unei stewardese rusoaice. De asemenea, este indragita protagonista a Noptilor Rusesti organizate la Restaurant Elisabeta.
Alexandra Velniciuc- Alexandra Velniciuc este o talentata actrita care are in palmares roluri in piese precum Steaua fara nume, Mincinoasa, Pijamale Fantoma, dragostea mea, Boeing Boeing, Incurcatura la Nivel Inalt, precum si aparitii in filme sau la posturile TV in calitate de moderator al unor emisiuni precum Televiziunea, dragostea mea, Slagare in devenire sau Atentie, se canta.
Corina Danila – Aflata in prim planul vietii publice mai ales in postura de realizator si moderator TV, Corina Danila este si o talentata actrita cu aparitii atat pe scena cat si pe micul ecran (unde a dat viata indragitului personaj Ana Dogaru in productia Numai Iubirea de la Acasa TV ).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 495
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1679 zile, 09 Dec. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert celine dion in 2021

Concert Celine Dion in 2021

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
rock metal nation fest 2

Rock Metal Nation Fest #2

Bucuresti, Bucuresti. 18 Sep 2020 - 19 Sep 2020
concert judas priest

Concert Judas Priest

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 21 Iulie 2020
metal show tib

Metal Show & TIB

Bucuresti, Bucuresti. 29 Sep 2020 - 2 Oct 2020
  • Ai ceva de zis?

    .