poze gringo reloaded

GRINGO RELOADED

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 20 Februarie 2015 20:30
Serendipity Art,Cofee & Tea, Str Dumbrava Rosie,nr 12

Categorii: Muzica si Concerte

AG Weinberger alias Gringo de Romania te aşteaptă vineri 20 februarie, ora 20:30, la Serendipity, la recitalul acustic GRINGO RELOADED.

AG Weinberger alias Gringo de Romania te aşteaptă vineri 20 februarie, ora 20:30, la Serendipity, la recitalul acustic GRINGO RELOADED.

Vino să te bucuri de muzică bună, să asculţi cele mai frumoase piese de dragoste adunate într-un concert de colecţie, vino să asculţi aceste bijuterii muzicale pe care în Romania doar AG Weinberger ţi le cântă!

***

Considerat de către B.B. King un chitarist de cea mai înaltă clasă, AG Weinberger este singurul artist de blues şi jazz din România selectat pentru nominalizare la 7 categorii la Premiile Grammy în 2006. Considerat de către critici Mr. Blues al României, el îşi continuă misiunea sa cu acelaşi zel, cu aceeaşi pasiune şi credintă pentru a impune muzica bună în viaţa culturală din România.

GRINGO RELOADED e un concert unic, presărat cu poveşti inedite despre mari artişti de blues sau jazz dar şi amintiri de suflet ale întâlnirilor avute cu mari muzicieni ai lumii pe care AG Weinberger i-a cunoscut în cei şapte ani petrecuţi în Statele Unite ale Americii.

***

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare. Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea să includă un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

***
Rezervările la acest eveniment încep de la ora 20,00, pentru a avea timp să comandaţi şi să vă servim bunătăţile ceainăriei până la ora 20,30, oră după care vom mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din consideraţie pentru artişti.

Mai multe detalii: http://www.serendipity-tea.ro/2015/02/gringo-reloaded/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 435

Eveniment postat de organizator

carmen prisi

Adaugat in urma cu 2060 zile, 08 Feb. 2015

Adaugat de Carmen13439

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 180

Alte Evenimente din Bucuresti
salonul auto bucuresti accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Bucuresti, Bucuresti. 8 Oct 2020 - 18 Oct 2020
noaptea designerilor

Noaptea Designerilor

Bucuresti, Bucuresti. 14 Nov 2020 - 14 Nov 2020
comunicarea eficienta seminar curs sub licen a pcm

Comunicarea eficientă – seminar (curs) sub licență PCM®

Bucuresti, Bucuresti. 28 Sep 2020 - 30 Sep 2020
curs de pictura pentru incepatori

Curs de pictură pentru începători

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 30 Septembrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .