poze  i ai luat bilet la concertul extraordinar de anul nou
poze  i ai luat bilet la concertul extraordinar de anul nou poze  i ai luat bilet la concertul extraordinar de anul nou

Ți-ai luat bilet la Concertul Extraordinar de Anul Nou?

Bucuresti , Bucuresti. Luni 8 Ianuarie 2018 19:00 - Luni 8 Ianuarie 2018
Teatrul National Bucuresti, Sala Mare

Categorii: Muzica si Concerte

Mai sunt doar câteva bilete la Concertul Extraordinar de Anul Nou pe care Fundația Calea Victoriei îl organizează în 8 ianuarie, ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Național București. Ce se va petrece pe scenă și cum de s-au vândut peste 800 de bilete în mai puțin de o lună?

În primul rând, invitatul special al acestei ediții este faimosul violonist elvețiano-italian Manrico Padovani. „Magicianul viorii”, cum a fost supranumit, va cânta alături de Symphactory Orchestra, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.

Un alt punct de atracție este repertoriul care cuprinde lucrări din opera a doi compozitori celebri: Niccolo Paganini - Concert nr. 1 în Re Major pentru vioară și orchestră - și Georges Bizet – Suitele 1 și 2 ale operei „Carmen”.

Te așteaptă o seară plină de emoție și pasiune! Ca să te bucuri de ea, scrie-ți în agendă data de 8 ianuarie și asigură-te că vei prinde bilete la concert.

Biletele la concert se pot cumpăra numai prin reţeaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV sau online, de aici: goo.gl/sHJaJc

Categorii de bilete: Categoria I – 130 ron, Categoria II – 110 ron, Categoria III – 90 ron

Concertul Extraordinar de Anul Nou – ediția 2018 este organizat cu sprijinul: Casei de avocatură Bondoc şi Asociaţii SCA, Grand Hotel Continental şi al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti.

Parteneri media: TVR 3, Radio România Muzical, Radio România Cultural, RFI România, România Liberă, Forbes Life, Cinemagia, Agerpres, 100delocuri.ro, Bookblog, Bookhub, Bucureștii Vechi și Noi.

---
Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 10 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 2000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.

Mai multe detalii: http://www.eventim.ro/ro/bilete/concertul-extraordinar-de-anul-nou-bucuresti-teatrul-national-476434/event.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 574

Eveniment postat de organizator

daniela bratu

Adaugat in urma cu 800 zile, 12 Dec. 2017

Adaugat de Daniela-Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 730

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 9 Feb 2020 - 23 Feb 2020
  • Ai ceva de zis?

    .