poze i love puccini cel mai stralucitor concert al primaverii
poze i love puccini cel mai stralucitor concert al primaverii poze i love puccini cel mai stralucitor concert al primaverii

I Love Puccini - Cel mai strălucitor concert al primăverii

Bucuresti , Bucuresti. Luni 13 Mai 2019 19:00 - Luni 13 Mai 2019
Teatrul Național București, Sala Mare

Categorii: Muzica si Concerte

Pregătește-ți ținuta primăvăratică și voia bună, pentru că pe 13 mai te invităm să celebrăm împreună un compozitor de operă senzațional, la Concertul de Gală „I Love Puccini”!

Evenimentul este organizat de Fundația Calea Victoriei la Sala Mare a Teatrului Național București, de la ora 19:00, și va fi pentru tine un prilej de bucurie și desfătare. Tiberiu Soare, dirijor recunoscut pe plan internațional, te va introduce în atmosfera spectacolului cu povești inedite din culisele muzicii lui Giacomo Puccini.

„Nessun dorma” din opera Turandot, „Quando m'en vo” din opera Boema sau „Vissi d'arte” din opera Tosca sunt doar câteva dintre ariile de Puccini care te vor încânta la concertul din 13 mai.

Soprana Diana Țugui și tenorul Florin Guzgă – două dintre cele mai apreciate voci de operă ale României, împreună cu Symphactory Orchestra, vor da culoare și contur personajelor celebre: Musetta, Floria Tosca, Cio Cio San, Rodolfo, prințul Calaf sau locotenentul Pinkerton.

La final, poți primi autografe și poți face fotografii alături de muzicienii tăi preferați.

Iar biletul concertului „I Love PUCCINI” este mai valoros decât crezi! Vino cu biletul tău de la concert la sediul Fundației Calea Victoriei, organizatorul concertului, și beneficiezi de un voucher valoric de 50 de lei pentru oricare dintre cursurile teoretice susținute la fundație în perioada 1 aprilie – 30 august 2019. *

Concertul de Gală „I Love PUCCINI” este al patrulea eveniment din seria „I Love Classics”, serie lansată de Fundația Calea Victoriei și dedicată marilor compozitori de muzică clasică și de operă. Primele trei ediții i-au prezentat pe W. A. Mozart, G. Verdi și P. I. Ceaikovski.

Biletele la Concertul de Gală „I love PUCCINI” pot fi cumpărate prin reţeaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV sau online și de pe site-ul Entertix.
Categorii de bilete: Categoria I – 150 ron, Categoria II – 125 ron, Categoria III – 95 ron

Evenimentul este organizat cu sprijinul: Casei de avocatură Bondoc și Asociații SCA și al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti.

Parteneri media: TVR 3, Radio România Muzical, Radio România Cultural, RFI România, România Liberă, Forbes România, Forbes Life, Unica, Psychologies, Cinemagia, Agerpres, Zile și Nopți, Bookhub, Ziarul Metropolis.

* În limita locurilor disponibile.
---
Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive.

De peste 11 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Mai multe detalii: https://www.eventim.ro/ro/bilete/concertul-de-gala-i-love-puccini-bucuresti-teatrul-national-517350/event.html

Pret bilet: 150 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 793

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 1821 zile, 03 Apr. 2019

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1116

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .