poze implant pentru refuz acustic la verde stop

Implant Pentru Refuz acustic la Verde Stop

Bucuresti , Bucuresti. Joi 29 Iunie 2017 19:00
Verde Stop Arena, Barbu Văcărescu nr. 162-164

Categorii: Muzica si Concerte

Pentru sezonul 2 de concerte, Backyard Acoustic Season se mută la Verde Stop - insula de verdeață din inima orașului! Seria de concerte începe la București joi, 29 iunie, cu cei de la Implant Pentru Refuz iar biletele sunt disponibile în avans prin rețeaua iabilet.ro.

"Albumul Live @ Unirii5 a luat fiinţă în toamna anului 2015, când am fost invitaţi să susţinem un concert acustic în grădina de la Unirii5. Am cântat piese care pentru noi înseamna foarte mult şi pe care am vrut să le oferim publicului într-o altă nuanţă. A fost o experienţă fantastică atât pentru noi cât şi pentru cei prezenţi la concert. Neştiut de noi a fost faptul că inginerul nostru de sunet, Uţu Pascu, a întregistrat întreg concertul. Am primit un val de reacţii pozitive şi asta ne-a entuziasmat să transpunem înregistrarea într-un album de sine stătător: ACUSTIC (LIVE @ UNIRII5).

În 2016 am decis să împărtăşim experienţa cu un public cât mai larg şi astfel a luat naştere un turneu acustic ce a cuprins mai multe oraşe din ţară precum: Timişoara, Arad, Bucureşti, Suceava, Buzău, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Cluj, Botoşani. Pentru ca experienţa să fie unică şi personală în fiecare locaţie, am hotărât să interpretăm piesa Apus diferit în fiecare oraş, alături de un talent local care să îşi imprime personalitatea pe melodie. A fost o experienţă unică de fiecare dată, iar acum dorim sa o împărtăşim cu voi la Backyard Acoustic Season. Ne vedem la concert!" - IPR

Un eveniment susținut de Silva. Partener media - Radio Guerrilla.

Biletele costă 30 de lei în avans (40 de lei în seara concertelor, la intrare) și sunt disponibile în rețeaua www.iabilet.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1110
Cuvinte cheie: Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 1082 zile, 10 Iun. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .