poze j b blendinggenerations

J&B - BlendingGenerations

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 6 Decembrie 2017 21:00
Expirat, Str. Constantin Istrati nr. 1

Categorii: Muzica si Concerte

Ce bine merge un show cu K-gula, Psihotrop, Omu Gnom și DJ Undoo...

Un #BlendingGenerations, cum nu se întâmplă prea des. Cu hip-hop de școală veche, freestyle fresh, rime de subteran, scratch-uri de manual și cu ceva live band on top.

Și merge la Expirat, unde e loc pe scenă pentru toată lumea și unde e liber în calendar pe 6 decembrie, de pe la 9 seara.

Și se anunță treabă memorabilă, deci mergem, da? Cu toți ai noștri și cu toți ai lor.

K-gula și-a început cariera muzicală în 1994. De atunci a scos, alături de R.A.C.L.A., două albume, „Plus Infinit” și „Visuri în Întuneric” (albumul său de debut).
În 2003, a început, împreună cu DJ Undoo, demersurile pentru înființarea unei trupe, colaborare care s-a concretizat în 2005, prin lansarea albumului „Schimbări”.

La numai 19 ani, Psihotrop, este unul dintre cei mai apreciați MC din scena hip-hop-ului underground românesc. Când nu face freestyle prin casă cu mama sa, rupe scena cu rime concepute pe loc.

Omu Gnom este unul dintre artiștii reprezentativi ai underground-ului românesc. În anul 2000 formează Raparta, alături de care a scos 3 materiale: 2 EP-uri – „Un Buchet de Flori” (2004) și „Un Buchet de Cuvinte” (2007) și un album - „Rapartamentu’” (2005).
În 2011 apare „Ai Grijă să N-ai Griji”, primul material solo al artistului, un album care s-a bucurat de mult succes devenind un clasic.
Perioada 2013-2014 îl găsește pe artist lucrând la primul album „Ateliere de Creație”
Începutul lui 2015 îl găsește pe Omu Gnom lucrând la al doilea album „Ateliere de Creație - Ore Suplimentare”, „un album clasic ca un taxi într-o zi de vară”, cum însuși artistul recunoaște. În luna mai, pe 15, de ziua lui, Omu Gnom lansează un album cu un titlu greu de pronunțat dar cu un conținut mai mult decât potrivit: „!?”
2016 aduce un nou material cu un stil mai profund și o lirică de excepție: „Criminal Liric în Serie vol. 1”, iar în 2017 livrează Hrană - 2 artiști care reprezintă 2 elemente principale ale culturii hip-hop (MC și DJ) întâlniți la mijlocul unei creații ce se recomandă a fi un album clasic „Omu Gnom ~ DJ Undoo – Hrană”.

Începutul carierei lui DJ Undoo a luat naștere la vârsta de 17 ani, cu 2 platane, 1 microfon, The Fresh Prince of Bel Air și influențe de muzică soul. Următorii ani au însemnat inființarea unui crew, organizare de evenimente și înființarea primului label independent de hip-hop.
2004 a însemnat colaborarea cu primul crew de DJs, Turntable Science. A urmat și primul album în această formulă, „Extended Techniques vol. 1″, în anul 2009.
Primul său album, „Ain’t Fast Food Music”, a fost lansat în 2011, an în care a participat și la campionatul DMC unde a câștigat premiul publicului.
În prezent predă scratch music (mix și turntablism) la Artskul.

Acces: 30 lei - pre-sale / 40 lei - at the door
Bilete disponibile în pre-sale, via iaBilet.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1053
Cuvinte cheie: Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 1893 zile, 30 Nov. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
martisoare faurite in romania

Martisoare faurite in Romania

Bucuresti, Bucuresti. 30 Ian 2023 - 10 Feb 2023
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .