poze jazz confesiunile lui radu beligan i filarmonica de comedie
poze jazz confesiunile lui radu beligan i filarmonica de comedie poze jazz confesiunile lui radu beligan i filarmonica de comedie

Jazz, Confesiunile lui Radu Beligan și „Filarmonica de comedie”

Bucuresti , Bucuresti. Joi 13 Februarie 2014 20:00 - Sâmbătă 15 Februarie 2014
Piata Alexandru Lahovari, nr. 7

Categorii: Muzica si Concerte

Săptămâna aceasta ne vom reîntâlni în sala teatrelli cu maestrul Radu Beligan în spectacolul ,,Confesiuni despre viață și artă” și cu Radu Gabriel, Marius Florea Vizante și Gheorghe Ifrim care, la cererea publicului, vor pune din nou în scenă spectacolul de miniaturi umoristice ,,Filarmonica de comedie”. De ziua îndrăgostiților, vă invităm la un concert inedit de jazz susținut de grupul Jazzapella.

Joi, 13 februarie, de la ora 20:00, ne revedem cu actorul, regizorul, directorul de teatru și scriitorul Radu Beligan care ne va purta într-o călătorie plină de poezie și umor prin fascinantele culise ale unei istorii care se confundă cu istoria ultimului secol de teatru românesc în spectacolul ,,Confesiuni despre viată și artă”.

Concertul de vineri, 14 februarie - ,,Jazzapella, with love”, este un omagiu adus muzicii jazz și iubirii. Grupul JAZZAPELLA îi va încânta pe toți cei prezenți în sala teatrelli cu un repertoriu de jazz clasic şi contemporan extrem de divers, alcătuit din piese standards şi compoziţii originale, dar și cu o serie de compoziții care se îndreaptă spre alte direcţii muzicale precum hituri pop, şansonete sau teme celebre din filme de desene animate. Calităţile interpretative ale grupului au fost apreciate întotdeauna şi de public dar şi de critica de specialitate şi asta datorită sunetului interesant şi distinct, acurateţii intonaţionale, aranjamentelor muzicale admirabile şi fanteziei improvizatorice.
Membrii trupei Jazzapella sunt Zoltan Andras, Ana Bancescu, Ana Cristina Leonte, Elena Morosanu, Bogdan Tudor.

Weekend-ul se încheie cu o colecție de miniaturi satirice, cu și despre români. Astfel, sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20:00, ne reîntâlnim cu ,,Filarmonica de comedie” pentru a ne bucura de umorul autentic ce reiese din vrajba vecinilor dintr-un bloc, din absurdul pretențiilor unui milionar ce cumpără o filarmonică, din experiența unui provincial care caută să răzbeaască în București sau a unor muncitori cu probleme metafizice.

Detalii despre spectacolele din noua stagiune puteți găsi pe site-ul creart la secțiunea teatrelli.

Mai multe detalii: http://www.creart.ro/teatrelli/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1002

Eveniment postat de organizator

creart

Adaugat in urma cu 3725 zile, 10 Feb. 2014

Adaugat de creart

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .