poze jazz in church festival

JAZZ IN CHURCH FESTIVAL

Bucuresti , Bucuresti. Joi 31 Martie 2016 19:00

Categorii: Muzica si Concerte

După trei ediții sold-out, festivalul Jazz in Church revine anul acesta cu un line-up de excepție și o serie de evenimente speciale. Vor performa legende ale jazz-ului european, precum John Surman – unul dintre cei mai emblematici reprezentanți ai jazz-ului de avangardă, sau Palle Mikkelborg – vârf de lance pe scena jazz-ului progresiv european. Festivalul se va desfășura în perioada 31 martie - 3 aprilie 2016, la Biserica Luterană din București.



Pentru prima oară la Jazz in Church sunt invitate două trio-uri de primă mărime ai scenei de jazz new-yorkeze: Sylvie Courvoisier, Drew Gress & Kenny Wollesen – un trio renumit și așteptat în concerte pentru fabuloasa sa dinamică, așternută pe partitură de lider-ul grupului, pianista Sylvie Courvoiser. Un alt trio este condus de Lionel Loueke, alături de Massimo Biolcati și Ferenc Nemeth – prezența lor va fi plină de ritm, căci armoniile jazz-ului modern sunt combinate cu elemente de muzică tradițională vest-africană și inflexiuni vocale inedite.

Tord Gustavsen va prezenta într-o formulă absolut originală și nebănuită, de trio, cu percuționistul Jarle Vespestad și vocalista Simin Tander, noul proiect What was said.

Michel Godard împreună cu Bruno Helstroffer și Lucas Niggli ne invită la o călătorie muzicală în timp, în care se regăsesc și două intrumente de sec XVI, serpent și teorba. Un ansamblu cu parfum vintage, patina medievală și succes contemporan.

Ernst Reijseger și Harmen Fraanje colaborează strâns și lor li se datorează coloane sonore ale unor pelicule așa-zise de nișă, adulate de cinefili și semnate Werner Herzog.

Recitalul lui Edouard Ferlet de la București este un program-omagiu pentru J.S. BACH ce demontează orice inhibitie a spectatorului de jazz dinspre clasic

Bilete Jazz in Church Festival 2016
Abonament - 300 de lei
Bilete pentru o zi - 100 de lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1318
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2972 zile, 07 Feb. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .