poze jazz in the grass 02 el barrio latino

Jazz in the Grass 02 / EL BARRIO LATINO

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 15 Iulie 2015 19:00

Categorii: Muzica si Concerte

“Jazz in the Grass” continua la Gradina Floreasca pe 15 iulie cu spectacolul ”El Barrio Latino”. Raspandind acorduri de jazz, samba si bossa-nova la firul ierbii, concertul oferit de Jazz Syndicate live sessions va fi interpretat de cantareata de Jazz Viorica Pintilie, acompaniata de trupa Cantaloop.


La Gradina Floreasca, oaza de verdeata localizata in inima orasului, dar atat de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” si Cafe de Paris prezinta o noua serie de concerte create pentru a incanta pasionatii de muzica jazz. La o cina delicioasa pregatita cu drag de Chef Papus si acompaniata de un pahar sofisticat de Café de Paris sau de vin, serile de rasfat muzical propun relaxare pe pajistea gradinii, intr-o atmosfera muzicala selecta.

EL BARRIO LATINO w/ Viorica Pintilie feat. Cantaloop

Cu siguranta una dintre cele mai fermecatoare aparitii si voci ale scenei de Jazz romanesti din ultimii ani, Viorica Pintilie va fi asistata de patru dintre cei mai talentati reprezentanti din noul val de instrumentisti de Jazz din Romania, reuniti sub deja consacrata titulatura CANTALOOP. Cei cinci magnifici va propun o calatorie muzicala prin celebrul Cartier Latin, pentru a explora intr-o maniera jazzistica non-conformista celebrele hituri latino ”Girl from Ipanema”, ”Aqua de Beber”, ”Corcovado” sau ”St. Thomas”.

Cei care vor da viata ritmurilor de Samba, Bossa-Nova si Calypso pentru a ne transpune pe indepartele plaje din Ipanema sau Copacabana pentru cateva ore sunt: saxofonistul Costin Rosu, discipol al legendarului Dan Mandrila, considerat cel mai bun saxofonist roman din toate timpurile; basistul Adrian Flautistu, muzician de calibru, prezent pe scena alaturi de Johnny Raducanu, Mircea Tiberian, Garbis Dedeian si (cu adevarat!) multi, multi altii; Iulian Nicolau, rafinat baterist, de o impresionanta sensibilitate, si Alex Borsan, pianist experimentat, rodat intr-un numar impresionant de colaborari celebre.

INTRARE LIBERA

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1259
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3201 zile, 14 Iul. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .