poze jazz in the grass

Jazz in the Grass

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 1 Iulie 2015 20:00
Bd. Mircea Eliade, Nr. 16

Categorii: Muzica si Concerte

Grădina Floreasca și Jazz Syndicate LIVE SESSIONS prezintă Jazz in the Grass 01 / ‘Round Midnight 1 iulie 2015, ora 20:00 Grădina Floreasca

Colorată de acorduri jazz la firul ierbii, noua serie de evenimente “Jazz in the Grass”, găzduite de Grădina Floreasca, debutează pe 1 iulie cu spectacolul ‘Round Midnight. Acest romantic concert, oferit de Jazz Syndicate live sessions, va fi interpretat de cântăreața de Jazz Cătălina Oana Beța, acompaniată de trupa Cantaloop.

La Grădina Floreasca, oaza de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” și Café de Paris prezintă o nouă serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș, acompaniată de un pahar sofisticat de Café de Paris sau de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

‘ROUND MIDNIGHT w/ Cătălina Oana Beța & Cantaloop

Spectacolul inaugural al seriei Jazz In The Grass, denumit sugestiv ‘Round Midnight își găsește inspirația în legendara compoziție a pianistului de geniu Thelonius Monk. Aceasta este considerată cel mai des înregistrată melodie Jazz a tuturor timpurilor după ce a apărut în peste 1,000 de albume muzicale. ‘Round Midnight ne va seduce cu notele Blue ale celebrului Harlem, cu amețitoarele ritmuri Swing ale Prohibiției Americane sau atât de senzuala poveste Latino a fetei din Ipanema!

Amfitrioana ediției inaugurale, Cătălina Oana Beța, este o prezenţă vocală tulburător de senzuală, expresivă şi fermecatoare, cu o voce care "îmbracă în catifea" compozițiile alese, revelând prin interpretarea sa un suflet de o delicateţe rară. Cântăreaţă şi compozitoare, experimentând cu mai multe genuri muzicale (electro, jazz, bossa nova, choru, folk, blues), Cătălina Oana Beţa a făcut cunoştinţă cu jazz-ul în perioada facultăţii, la Iaşi, unde s-a îndrăgostit iremediabil de bogăţia inepuizabilă a acestui gen muzical.

O voce de catifea pură, sensibilă, plină de subtilităţi şi nuanţe, Cătălina Oana Beța va fi secondată în călătoria ei muzicală de formația Cantaloop, revelația noii generații de Jazzmani din România, alcătuită din muzicienii Alex Borsan la clape, Adrian Flautistu la bass și Iulian Nicolau la tobe.

Ah, și să nu uităm... “Memories always start ‘Round Midnight!”

Intrarea este liberă.

Rezervări – 0740.250.360

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/697709356999865/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1714

Eveniment postat de organizator

gradina floreasca

Adaugat in urma cu 3195 zile, 30 Iun. 2015

Adaugat de gradina_floreasca

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 16

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .