poze jazz la gallery sambata 22 august 20 00
poze jazz la gallery sambata 22 august 20 00 poze jazz la gallery sambata 22 august 20 00 poze jazz la gallery sambata 22 august 20 00

jazz la Gallery, sambata, 22 august, 20.00

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 22 August 2015 20:15
Gallery, strada Leonida 9-11

Categorii: Muzica si Concerte

Meda Popea Arts&Events anunta un nou concert marca Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale in spatiul cultural Gallery: "Stories for your heart", cu Gabriela Costa - voce şi Alex Man - chitara. 22 august 2015, ora 20:00.

Meda Popea Arts&Events anunta un nou concert marca Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale in spatiul cultural Gallery: "Stories for your heart", cu Gabriela Costa - voce şi Alex Man - chitara. 22 august 2015, ora 20:00.
De data aceasta, jazz. Doi iubitori de muzica romanesca mai veche impodobita cu sonoritati noi, care incearca sa reinvie farmecul vremurilor de altadata, prin cantecele nemuritoare ale Mariei Tanase, Ioanei Radu si ale altor voci care au incantat generatii intregi.
Nota definitorie: melodia incarcata de romantism si textul “poezie”. O abordare calda, incarcata de lirism, incercad sa ramana cat mai aproape de traditie.
Gabriela Costa cântă și creeaza bijuterii unicat:
“Sunt îndrăgostită de armoniile și ritmurile muzicii braziliene, așezate frumos, calculate parcă, predictibile și totusi mereu surprinzătoare, în care mă regăsesc ca și cum le-aș ști dintr-o altă viață. Dar cant cu mare drag si muzica noastra romaneasca veche si imi place sa ma cufund in romantismul sau voiosia ei, si uneori in jalea ei sfasietoare ...In jazz e ca in viata – poti sa fii oricand surprins si provocat sa improvizezi...Ar fi bine sa te descurci ! Iar cand nu sunt pe scena sunt foarte fericita la masa mea de lucru, atunci cand imaginatia zboara si mainile nasc podoabe care vorbesc despre frumusetea unica si misterul femeii.”
www.facebook.com/gabrielacostamusic
www.gabrielacostamedia.com
Absolvent al Facultății de Jazz “Richard Oschanitzky" din Timișoara, și deținător al unui master la Universitatea Națională de Muzică București, Alex Man este un foarte apreciat chitarist de jazz. Expresiv și versatil, trecând cu usurință de la un gen muzical la altul, cu relaxarea celui care stăpânește extrem de bine instrumentul - este recunoscut și ca un rafinat acompaniator, atent în permanență la estetica muzicală, doritor de a pune în valoare personalitatea celui alături de care cântă.
Colaborează, de-a lungul timpului, cu big band-uri din țară și străinătate și cu muzicieni precum István Gyárfás, Rick Condit, Maria Răducanu, Sorin Romanescu, Edi Neumann, Luiza Zan.
În prezent este cadru didactic asociat la secția Jazz a Universității Naționale de Muzică din București. De asemenea este implicat activ în proiectele “Refrene de altadat’”(muzica romaneasca veche) si “Jazz in a classic style”alaturi de Gabriela Costa.
www.facebook.com/man.alex.188
www.alexman.ro

Preţul unui bilet este 30 RON.
Număr de locuri limitat - 30 persoane
Pentru detalii şi rezervări contactaţi-ne la 0743.024.387 sau pe office@gallerycafe.ro

ANAV
Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane promovează arta contemporană prin expoziții de fotografie, de pictură, sculptură, proiecții de film, teatru, organizează programe educaționale și de promovare a tinerilor artiști, precum și acțiuni filantropice pentru copiii cu sau fără nevoi speciale.
office@anav.ro
0743024387
http://anav.ro/
FB: Asociația Națională pentru Arte Vizuale Contemporane

Gallery
Mai mult decât o cafenea, Gallery este o galerie de artă și un spațiu destinat workshop-urilor și cursurilor de artă vizuală (fotografie, pictură, film, sculptură, desen) și dezvoltare personală.
Gallery este un proiect cultural care s-a născut din dorința de a promova artele vizuale atât prin tinerii artiști, cât și prin cei consacrați. Strada Leonida nr. 9-11, sector 2, București
office@gallerycafe.ro
0743024387
http://gallerycafe.ro/
FB: Gallery

Meda Popea- Arts & Events este o platformă care îmbină experienţa de 15 ani în consultanţa de imagine și PR cu managementul de proiecte culturale și artistice. FB: Meda Popea- Arts & Events. Contact: Meda Popea, PR Mastermind- popea.meda@gmail.com.

Mai multe detalii: http://gallerycafe.ro/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1108
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

medapopea

Adaugat in urma cu 3172 zile, 19 Aug. 2015

Adaugat de medapopea

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .