poze jazz n foisor in parcul herastrau

Jazz n' Foisor in Parcul Herastrau

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 28 Septembrie 2013 18:30

Categorii: Muzica si Concerte

In Foisorul din Parcul Herastrau va avea loc un nou concept 100% Live in Romania: Jazz'n Foisor.

Acesta reprezinta o manifestare a muzicii bune intr-un cadru verde, relaxant deschis publicului larg. Concertele de jazz in parcuri sunt frecvente in lume, au inceput in SUA in anii '70 si s-au transformat in evenimente culturale de amploare.

Foisoarele au fost construite special pentru concertele fanfarelor sau pentru a canta romante la umbra copacilor.

Vor fi 2 ore de muzica de calitate. Jazz'n Foisor aduce ascultatorilor nu doar muzica jazz, ci ideea de jazz in sine: linistea, bucuria, joaca, improvizatia, libertatea.
Jazz'n Foisor si-a setat ca obiectiv sa arate o alta fateta si o alta dimensiune a muzicii si a culturii in 2013, fiind un eveniment diferit ca si concept si stil.

Aylin - este o prezenta exotica care "trece barierele scenei", o combinatie de sensibilitate, veselie, inteligenta si umor, fac din ea o tanara actrita si cantareata intr-o relatie foarte personala cu publicul.

" Unora le place Jazz-ul. Eu il iubesc atat de mult incat dupa ce in ultimii ani am cantat standarde de jazz, romante frantuzesti si romanesti, m-am hotarat sa am propriul meu album cu muzica pe care ma simt cel mai bine sa o cant si o ascult" Aylin

In prezent, Aylin sustine concerte alaturi de trupa ei " The Lucky Charms" cu care a inceput deja sa pregateasca urmatorul album. Lansarea videoclipului "Kiss" marcheaza trei premiere: primul videoclip in care apar " The Lucky Charms", prima colaborare cu Alexandru Burcea fost membru al trupei Mandinga si primul videoclip al unei piese cantate live.
Colaborarea cu Alexandru Burcea a inceput in timpul lucrului la primul album si la piesa "Kiss", iar la concertul Jazz'n Foisor acesta va canta cateva piese alaturi de Aylin & The Lucky Charms.
Datorita muzicii pe care Aylin o abordeaza, propunem o reintoarcere la vechile obiceiuri, oferind astfel publicului o alternativa de a petrece timpul liber in natura.

Jazzappella - este un sextet a cappella de jazz din Romania infiintat la Bucuresti la sfarsitul anului 2010.
Grupul are un repertoriu de jazz contemporan si divertisment format in principal din standarde de jazz si compozitii originale, dar se indreapta si spre alte diferite directii precum hituri pop, sansonete sau teme celebre din desenele animate
De la infintarea sa si pana in prezent, Jazzappella a concertat in intreaga tara, in festivaluri de jazz, teatre si cluburi si a fost primita si aplaudata cu entuziasm drept revelatia a cappella jazz deschizatoare de drumuri a Romaniei.
Jazzappella incanta salile de spectacole cu sunetul sau interesant si distinct, aducand lumea muzicii vocale si a improvizatiei vocale de jazz pe o piata locala in curs de aparitie.

Mai multe detalii: http://www.orasulm.eu/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3839 zile, 24 Sep. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .