poze  jazz n spring concert live
poze  jazz n spring concert live poze  jazz n spring concert live poze  jazz n spring concert live

"JAZZ'N SPRING"- concert live

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 22 Aprilie 2016 19:30
str. Amiral Vasile Urseanu nr. 1, sector 1, Ceainaria ARTea

Categorii: Muzica si Concerte

concert live, jazz

De data aceasta jazz.
Invitatia este cea pe care o fac doi mari iubitori de muzica braziliana, care au concretizat aceasta pasiune intr-un material unic pentru Romania (cd-ul “TEMPO DE AMOR”- Softrecords); doi iubitori de muzica romanesca mai veche impodobita cu sonoritati noi, adusa pe scena in concerte care incearca sa reinvie farmecul vremurilor de altadata, prin cantecele nemuritoare ale Mariei Tanase, Mariei Lataretu sau Ioanei Radu si ale altor voci care au incantat generatii intregi.
Ambele proiecte au o nota comuna: melodia incarcata de romantism si textul “poezie”, asa incat un proiect jazz nu se putea sa se indeparteze de aceste doua elemente care ii ghideaza pe cei doi in alegerile muzicale facute pana acum.
De data aceasta jazz ...dar aceeasi atmosfera calda si rafinata, incarcata de lirism, incercand sa ramana cat mai aproape de farmecul nemuritor al abordarii traditionale.Piese standard minunate cantate candva de Ella Fitzerald, Billie Holiday, Julie London, Sarah Vaughan...tesute de o voce si o chitara, in povesti pentru inimi romantice.

Gabriela Costa cântă și creeaza bijuterii unicat.
“Sunt îndrăgostită de armoniile și ritmurile muzicii braziliene, așezate frumos, calculate parcă, predictibile și totusi mereu surprinzătoare, în care mă regăsesc ca și cum le-aș ști dintr-o altă viață…Dar cant cu mare drag si muzica noastra romaneasca veche si imi place sa ma cufund in romantismul sau voiosia ei, si uneori in jalea ei sfasietoare ...In jazz e ca in viata – poti sa fii oricand surprins si provocat sa improvizezi...Ar fi bine sa te descurci ! Iar cand nu sunt pe scena sunt foarte fericita la masa mea de lucru, atunci cand imaginatia zboara si mainile nasc podoabe care vorbesc despre frumusete.Asa cum o inteleg eu.”

www.facebook.com/gabrielacostamusic
www.facebook.com/man.alex.188
www.alexman.ro

Absolvent al Facultății de Jazz “Richard Oschanitzky" din Timișoara, și deținător al unui master la Universitatea Națională de Muzică București, Alex Man este un foarte apreciat chitarist de jazz. Expresiv și versatil – trecând cu usurință de la un gen muzical la altul, cu relaxarea celui care stăpânește extrem de bine instrumentul - este recunoscut și ca un rafinat acompaniator, atent în permanență la estetica muzicală, doritor de a pune în valoare personalitatea celui alături de care cântă.
Colaborează, de-a lungul timpului, cu big band-uri din țară și străinătate, și cu muzicieni precum István Gyárfás, Rick Condit, Maria Răducanu, Sorin Romanescu, Edi Neumann, Luiza Zan.
În prezent este cadru didactic asociat la secția Jazz a Universității Naționale de Muzică din București. De asemenea este implicat în proiectele “Refrene de altadat’”(muzica romaneasca veche) si “Jazz in a classic style”alaturi de Gabriela Costa.
Rezervari: 0773 303 113

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/776425125822061/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 357
adelina handuri

Adaugat in urma cu 1342 zile, 13 Apr. 2016

Adaugat de ARTea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 399

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 9 Dec 2019 - 23 Dec 2019
curs autocad lt 2019

Curs Autocad LT 2019

Bucuresti, Bucuresti. 9 Dec 2019 - 23 Dec 2019
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 9 Dec 2019 - 23 Dec 2019
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 9 Dec 2019 - 23 Dec 2019
  • Ai ceva de zis?

    .