poze jazzaj la arcub concert live free minds

Jazzaj la ARCUB: Concert live Free Minds

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 4 Aprilie 2015 20:00
strada Batistei nr 14

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 50/400

Eliberează-ți mintea alături de Kusak/Pop Urban Unit și invitatul special Alexandru Arcuș (saxofon) într-o nouă ediție Jazzaj – sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 20:00, la Sala ARCUB din strada Batiște nr. 14. Concertul live Free Minds promite o experiență muzicală intensă și provocatoare în cadrul căreia jazzul clasic și cel electric sau experimental se întrepătrund pentru a atinge armonia sunetelor.

Kusak/Pop Urban Unit este un proiect de explorări muzicale desfășurat într-un context de totală libertate stilistică și improvizație. Raul Kusak, unul dintre cei mai apreciați claviaturiști români, și Liviu Pop, un extraordinar baterist de origine română stabilit în SUA, sunt muzicienii care alcătuiesc formula de bază a acestui grup. Inspirați de riscul de a crea muzică la modul prezent și încurajați de un public fidel, cei doi construiesc un spectacol muzical care îmbină ritmuri de electro-jazz, trance-funk și world music. Seria de concerte Urban Unit transcende conformismul muzical traversând stilurile muzicale, respectând tradiția și adăugând o doză de magnetism muzicii clasice.

Pentru un spectacol muzical complet, Urban Unit vor avea alături un invitat special – Alex Arcuș, un extraordinar saxofonist din Republica Moldova, deschis pentru orice formă de comunicare muzicală, fiind un adept al improvizației și plimbându-se cu ușurință de la ethnojazz la electrofusion.

În cadrul concertelor Jazzaj, pe scena Sălii ARCUB, au fost prezenți artiști renumiți ai jazzului, precum Maria Răducanu și Krister Jonsson, Vali Răcilă și Balkanamera Jazz Quartet, trupa Arifa, Rareş Totu, A.G. Weinberger, Ozana Barabancea, Emil Bîzgă, Nicolas Simion Trio feat. Kruno Levačić & Sorin Romanescu, Luiza Zan feat. István Gyárfás, Mircea Tiberian Ensemble feat. Nadia Trohin & Cristian Soleanu și Formația Trigon.

Mai multe detalii: http://arcub.ro/agenda_detail.php?id=1017

Pret bilet: 45 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 532

Eveniment postat de organizator

arcub

Adaugat in urma cu 1606 zile, 01 Apr. 2015

Adaugat de ARCUB

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 246

Alte Evenimente din Bucuresti
curs managementul stocurilor i logistica

Curs Managementul Stocurilor și Logistică

Bucuresti, Bucuresti. 13 Sep 2019 - 14 Sep 2019
workshop de comunicare organizationala

Workshop de Comunicare Organizationala

Bucuresti, Bucuresti. 20 Sep 2019 - 21 Sep 2019
curs de leadership si inteligenta emotionala eq

Curs de Leadership si Inteligenta Emotionala EQ

Bucuresti, Bucuresti. 25 Sep 2019 - 26 Sep 2019
teatru pentru copii

Teatru pentru copii

Bucuresti, Bucuresti. 25 Aug 2019 - 25 Aug 2019
  • Ai ceva de zis?

    .