poze jazzilian concert de jazz si muzica braziliana

JAZZilian – concert de jazz si muzica braziliana

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 5 August 2018 20:00
True Club

Categorii: Muzica si Concerte

Concertul “JAZZilian” este o invitatie la o dubla calatorie pe pamant american, intr-un melanj elegant si plin de rafinament intre exuberanta si profunzimea muzicii braziliene a Americii de Sud si standardele jazz minunate ale nordului american. Toate au o nota comuna: melodia incarcata de romantism si textul “poezie”, asadar, va asteptam la un concert altfel...

Gabriela Costa a aparut pe scena inca de la 6 ani, intr-un festival concurs in care a fost premiata, si este selectata la 11 ani, pentru unul dintre concertele Cenaclului Flacara.
Timp de cativa ani activeaza in cadrul ansamblului de estrada „Tinemar” al Casei Armatei din Mangalia, timp in care, ca solist vocal, face inregistrari in Radiodifuziunea Romana si filmari la TVR.
Participa si este premiata in calitate de cantautor (voce-chitara) la festivaluri de folk si face parte din cenaclul de muzica si poezie „Altfel” al Casei Studentilor din Cluj, cu invitatii la emisiuni tv. si inregistrari radio.Debutul solistic in jazz este marcat la Jazz Napocensis, ed. XIV, timp in care descopera o mare pasiunea si pentru muzica braziliana.Intalnirea cu chitaristul Alex Man, face ca aceasta din urma sa se concretizeze sub forma unui album unic pentru piata muzicala de la noi numit “TEMPO DE AMOR”.

Sustine numeroase concerte in diverse formule muzicale si si este invitata a Big Band-ului Radio in cadrul emisiunii “Jazz pe romaneste”, patronata de Florian Lungu, si a Filarmonii Ploiesti alaturi de formula de trio jazz a acestei institutii.
In prezent este activa in numeroase concerte, si inspirata tot de muzica, gandeste si creaza bijuterii handmade cu aceeasi pasiune cu care canta.

Chitaristul Vladimir Chiurlea face parte din noua generatie de muzicieni de jazz ai Romaniei. Colaborand cu artisti al caror nume rasuna in acest domeniu, precum Catalin Milea, Alex Man, Michael Acker si fiind pentru o vreme student la Conservatorul Royal din Haga, Vlad continua sa isi imbunatateasca abilitatile instrumentale si muzicale , privind muzica jazz ca pe un amalgam de posibilitati inca neexplorate.

Info & Rezervări la tel. 0727 488 087

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 506
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 738 zile, 31 Iul. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
  • Ai ceva de zis?

    .