poze jukebox si bella santiago love the girls

Jukebox si Bella Santiago - "LOVE the Girls"

Bucuresti , Bucuresti. Joi 8 Martie 2018 21:30
Hard Rock Cafe, Sos. Kiseleff Nr. 32

Categorii: Muzica si Concerte

Primavara vine pe acordurile trupei Jukebox la Hard Rock Cafe!

Îndragita trupa va sustine pe 8 martie 2018 un concert “editie speciala”, în care veselia, carisma si energia muzicienilor vor completa un show live de exceptie. Cele mai cunoscute hituri internationale pop-rock, rock, retro, funk, rock ’n roll vor face deliciul unei seri memorabile pentru doamne si domnisoare, dar nu numai!

Jukebox este una dintre cele mai populare, versatile si longevive trupe pop-rock, cu peste 16 ani de activitate si peste 1500 concerte. Discografia Jukebox include pâna în prezent 3 albume (“Christmas songs”, “Feel like making love” si “Picuri de rai”) si 7 single-uri. Trupa este foarte cunoscuta si pentru prezenta în emisiunea Cronica Cârcotasilor, timp de 10 ani, si pentru participarea la numeroase festivaluri si concursuri (Eurovision 2005, Festival Mamaia 2009, X Factor 2015, Eurovision 2016). Iar povestea nu se opreste aici: “tonomatul” fabricat în România îsi îmbogateste constant si consecvent repertoriul si prestatia, astfel încât fiecare show este o experienta memorabila.

Formula trupei s-a îmbogatit anul trecut cu o prezenta ce nu poate trece neobservata: cu o voce exceptionala si o aparitie exotica, Bella Santiago este noua solista Jukebox. Originara din Filipine, Bella are 12 ani de experienta muzicala si va este deja cunoscuta din finala concursului “Românii au talent” 2016. Printre cover-urile cu Bella face senzatie se numara celebrele ”I will always love you”, “Hello” sau ”Drunk in love.”
Jukebox va da startul distractiei de la ora 21.30.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
- 40 lei - VIP, cu loc la masa în fata scenei.
- 30 lei - acces general, cu loc la masa;
- 30 lei - fara loc.

Un eveniment powered by Magic FM.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 589
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2244 zile, 25 Feb. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .