poze la traviata este transmisa sambata 7 decembrie la grand cinema

La Traviata este transmisa sambata, 7 decembrie, la Grand Cinema

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 7 Decembrie 2013 19:00

Categorii: Muzica si Concerte

Agenda culturala a lunii decembrie de la Grand Cinema Digiplex cuprinde inca trei spectacole de opera memorabile si doua piese de teatru in care se intalnesc cunoscuti actori ai scenei de comedie romanesti

Grand Cinema Digiplex va transmite opera La Traviata in direct de la Teatro alla Scala din Milano, sambata, 7 decembrie, de la ora 19.00. Acest spectacol inaugureaza noul sezon operal al renumitei institutii culturale milaneze. Data inaugurarii este deja una traditionala, deoarece pe 7 decembrie este sarbatorit Sfantul Ambrosie, ocrotitorul orasului Milano. Si, pentru ca 2013 este anul Giuseppe Verdi, Scala din Milano a hotarat sa-l celebreze pe marele compozitor italian prin punerea in scena a operei sale favorite. Din distributia acesteia fac parte soprana germana Diana Damrau, ce o interpreteaza pe Violetta si tenorul polonez Piotr Beczala, iar orchestra va fi condusa de dirijorul italian Daniele Gatti.
Programul cultural de la Grand Cinema Digiplex continua in luna decembrie cu spectacole de mare anvergura, productii ale celor mai mari case de opera si balet din lume, difuzate in direct sau in versiune inregistrata.
Cu arii lirice si scene plasate pe strazile insorite ale Italiei, Don Pasquale, opera lui Donizetti este centrata in jurul sarmantului Don Pasquale. Se dezvolta o intriga plina de romantism, masinatiuni amuzante si ghinioane neprevazute. Inregistrarea spectacolului, productie a Sydney Opera House, va putea fi vazuta pe 12 decembrie, de la ora 20.00.
Pusa in scena la Royal Opera House, Parsifal, ultima capodopera a lui Wagner, urmareste povestea unui tanar ignorant care ajunge in Regatul Sfantului Graal. Acesta devine un om mult mai intelept pe parcursul operei, ajungand sa fie un real salvator al regatului, conform unei profetii vechi. Spectacolul va putea fi vizionat in direct, cu o saptamana inainte de Craciun, pe 18 decembrie.
Povestea Frumoasei din Padurea Adormita prinde viata pe scena Teatrului Bolshoi intr-o interpretare care oglindeste grandoarea Curtii Imperiale din Rusia secolului XIX. In acompaniamentul muzicii lui Tchaikovsky prind viata rand pe rand personaje de poveste precum Zana de Diamant, Zana de Safir sau Scufita Rosie de care se vor bucura cei mari si cei mici deopotriva. Inregistrarea spectacolului va putea fi urmarita pe 22 decembrie, incepand cu ora 18.00
Doua piese de teatru vor face deliciul publicului: Black and White, una din cele mai iubite 20 de puneri in scena de pe Broadway se joaca la Grand Cinema Digiplex, pe 27 ale lunii, intr-o distributie ce ii include pe Daniela Nane si Adrian Paduraru. Si Boeing Boeing revine pe scena cinematografului pe 7 decembrie, cu o distributie de lux: Aurelian Temisan, Bogdan Stanoevici, Maria Buza, Anca Sigartau, Monica Davidescu si Tania Popa.
Spectacolele fac parte din programul evenimentelor culturale pe care Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City le gazduieste periodic. Grand Cinema Digiplex aduce in salile de cinema transmisiuni in direct sau inregistrari ale unora dintre cele mai frumoase documentare, spectacole de opera, teatru si balet din intreaga lume.
Mai multe detalii despre programul difuzarilor pot fi gasite pe www.grandcinemadigiplex.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 766
Cuvinte cheie: Bucuresti
people

Adaugat in urma cu 3792 zile, 06 Dec. 2013

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .