poze lansare de videoclip si doua concerte alina manole
poze lansare de videoclip si doua concerte alina manole

Lansare de videoclip si doua concerte Alina Manole

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 26 Septembrie 2015 19:00 - Sâmbătă 26 Septembrie 2015
Piata Lahovari nr. 7

Categorii: Muzica si Concerte

Pe 26 septembrie Alina Manole lanseaza un nou videoclip, in cadrul a doua concerte desfasurate in Bucuresti, in sala de concerte Teatrelli. Initial fusese programat un singur concert dar, datorita cererii foarte mari de bilete, artista a acceptat provocarea unei duble reprezentatii!

Biletele pentru concertul de la Teatrelli din 26 septembrie ora 19:00 au fost cumparate de fani inainte sa existe o comunicare publica a concertului. Urmarea frumoasa consta in faptul ca, data fiind reactia publicului, Teatrelli a lansat provocarea unui al doilea concert, in aceeasi seara, de la ora 21:15. Provocarea a fost primita cu bucurie de Alina Manole si de cei doi prieteni de scena, Raul Kusak si Claudiu Purcarin, alaturi de care va aduce, intr-o seara de sambata, fericire muzicala de toamna. Fericire dubla!
Cele doua concerte vor include si proiectii video, pentru prima data pe aceasta scena si, pentru ca revenirea pe scena Capitalei sa aiba si mai mult contur, una dintre piesele de referinta de pe albumul Fericirea de Luni va fi ilustrata, in premiera pentru cei care vin la Teatrelli, printr-un videoclip!
Despre alegerea piesei Langa Mine pentru o experienta vizuala, Alina Manole spune: Cantecul acesta este cameleonic. L-am scris dintr-o rasuflare. Pare incarcat de o istorie dramatica, dar, la o a doua sau a treia ascultare iti dai seama ca vorbeste despre un echilibru si o impacare cu situatia. Aici, cel care pleaca e cel care pierde. Omul ramas nu are angoase, stiind ca a iubit frumos, doar ca nu pe cel mai potrivit om din lume. in definitiv, langa omul potrivit simti ca ai aripi. Langa oricare altul nici nu stii ca poti sa zbori.
Concertul cu subiecte tabu este recomandat celor care stiu si pot sa aprecieze ironia, umorul si adevarurile despre care canta Alina Manole, artista aparte in muzica romaneasca nu doar datorita stilului (un mix inteligent de folk, jazz, indie) si limbii romane in care isi compune piesele, ci datorita modului in care - cu naturalete de-a dreptul terapeutica - abordeaza cele mai delicate subiecte ale iubirii.
Cele doua concerte vor incepe asadar la orele 19:00 si 21:15. Usile salii de concerte se vor deschide de la orele 18:00/20:45 pentru cine doreste sa bea un pahar de vin, o limonada, sau sa manance o gustare potrivita contextului. in plus, la orele 18:45/21:10 servirea de bar va fi sistata, astfel incat fiecare reprezentatie sa inceapa la timp si in liniste. in sala nu se fumeaza, dar exista o zona amenajata in acest sens.
Bilete se gasesc momentan doar pentru concertul de la ora 21:15 in reteaua Eventim.ro sau direct la sala de bilete Teatrelli (www.teatrelli.ro)

Concert Alina Manole
Formula de concert: Alina Manole (voce si chitara), Raul Kusak (clape), Claudiu Purcarin (tobe)
Primul concert - ora 19:00 (sold out)
Al doilea concert – ora 21:15
Locul desfasurarii concertului: sala de concerte Teatrelli, Bucuresti
Pretul biletului: 29.7 lei

Mai multe detalii: http://www.eventim.ro/ro/bilete/alina-manole-toamna-lunii-patrate-bucuresti-teatrelli-407376/event.html

Pret bilet: 29.7 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 540

Eveniment postat de organizator

lunapr

Adaugat in urma cu 1831 zile, 16 Sep. 2015

Adaugat de LunaPR

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 21

Alte Evenimente din Bucuresti
salonul auto bucuresti accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Bucuresti, Bucuresti. 8 Oct 2020 - 18 Oct 2020
noaptea designerilor

Noaptea Designerilor

Bucuresti, Bucuresti. 14 Nov 2020 - 14 Nov 2020
curs masajul balinez cu bete de bambus

Curs: Masajul Balinez cu Bete de Bambus

Bucuresti, Bucuresti. 12 Sep 2020 - 20 Sep 2020
curs tehnica mozaic

Curs tehnica mozaic

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 26 Septembrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .