poze lansare the can in club colectiv

Lansare The CAN in Club Colectiv

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 21 Martie 2014 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Colectiv din capitala

Vineri, 21 martie 2014, dupa orele 21:00, va invitam in Colectiv (in incinta fostei Fabrici Pionierul din Piata Bucur), la lansarea The CAN (The Collective Art Neighbourhood). The CAN e un spatiu neconventional in care vor locui, lucra si expune artisti veniti in rezidenta, din tot felul de domenii: pictura, teatru, film. In cadrul proiectului, artistii emergenti vor colabora cu artistii locali, incercand sa creeze un alt fel de hub cultural in Bucuresti.

La evenimentul de lansare al proiectului vor sustine live-act-uri Poetrip, Tomma Alistar, Dan Basu, Nerub si Calin. Intrarea este libera.

Despre Poetrip s-a zis ca fac ”muzica proasta”, ca sunt ”cea mai psihopata trupa... care suna cel mai psihopat!”, ”supersonic electronic” si ”oltenii care au vandalizat muzica si poezia”.

Pe Tomma Alistar l-ati vazut lansat la Colectiv acum cateva luni. Din toata tundra muzicii electronice care s-a cocotat peste toate genurile, sub-genurile si influentele posibile, Tomma Alistar este o indrazneala total dansabila. Acum: DJ set. Cu excitare vizuala.

Dan Basu se mobilizeaza printre biti si bituri, prezent cu miscare ritmica si eclectic ca de obicei, traversand zeci de ani de evolutie moderna, la warm-up.

Nerub deschide seara si insira la uscat comorile pe care le strange in restul timpului pana curge aur curat pe mixer. Vine cu tolba de galactic future george jetson space travel beats si de mad rugged ghetto bankrobber hip-hop.

Calin - exista un inceput undeva prin AGFAuri, ORWOuri optzeciste inregistrate strat peste strat, continuat in piruete de casete sau “digitale” la o petrecere adolescentina, studenteasca, post-studenteasca, prelungindu-se in calendarul cotidian de nopti de sunet. Sfarsitul este imprevizibil, dupa ce ne tavalesc Poetrip si Tomma Alistar.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 737
popadriana

Adaugat in urma cu 3688 zile, 20 Mar. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .