poze  les elephants bizarres lanseaza albumul hello

Les Elephants Bizarres lanseaza albumul “Hello!”

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 15 Octombrie 2010 22:00

Categorii: Muzica si Concerte

"Kulturhaus Bukarest gazduieste pe 15 octombrie 2010 lansarea primului album al trupei Les Elephants Bizarres, numit "Hello!". Albumul "Hello!" va contine zece piese, iar primul single va fi 'Hello, Says the Devil', prima piesa la care elefantii au lucrat in componenta actuala si care beneficiaza de un videoclip.

Cei care vor asculta albumul vor avea parte de o surpriza: un sound nou-nout pentru piesele deja cunoscute din concerte. "Piesele nu vor suna asa cum le cantam noi live. Sunt materiale prelucrate, care ne dorim sa atinga o mai mare parte a publicului, nu numai pe cel care vine la concerte. In plus, am insistat foarte mult pe calitate. Ne-a luat mai mult sa producem albumul decat sa il inregistram pentru ca noi consideram ca asta lipseste multor trupe din underground, un sunet competitiv cu cel al albumelor mainstream", spune basistul Mihai Marin.

In plus, fanii trupei vor descoperi ca fiecare piesa de pe albumul "Hello!" a fost gandita ca un single, pastrand un sound ce imbina elemente punk, funk si pop. Rezultatul este, dupa cum marturisesc elefantii, "o muzica vesela, care sa distreze publicul la concerte".

Albumul "Hello!" este un material independent, produs exclusiv de componentii trupei. Dupa prestatiile din aceasta vară la Exit Festival din Serbia, Ciuc Summer Fest si Padina Fest, elefantii vor promova noul material discografic in cadrul unui tuneu in care vor spune "Hello!" fanilor din Cluj, Timisoara, Brasov, Sibiu, Galati, Constanta si Iasi.

In formula actuala, trupa a debutat in toamna anului 2008, reunindu-i pe Catalin Radoi (Proka) - chitara electrica si voce, Mihai Marin - bas si voce, Stefan Matei - voce, Claudiu Stirbei - tobe si Nicolae Cazacu (Nae) la synth.

Anul 2009 pare sa fi fost insa anul elefantului: "Les Elephants Bizarres" au cantat in deschiderea mai multor concerte sustinute in capitala de trupe precum We Have Band (Marea Britanie), The Haunts (Marea Britanie), A-LIX (Argentina/Franta), Asleep In The Park (Austria).

Tot in 2009, elefantii au tropait pe scena celui mai important festival din Romania, cantand in deschidere pentru Motorhead si Moby la B'estfest. Trupa nu a lipsit nici de la Stufstock, Funk Rock Hotel si Underlondon.

Doua dintre piesele trupei s-au pozitionat foarte bine in topurile radio. 'Hello Says The Devil' a ajuns pe locul 1 la City Fm, in topul celor mai bune piese romanesti, iar 'Have No Fear' a ajuns pe 2 in topul international la Radio Guerilla, fiind difuzat in heavy-rotation timp de noua saptamani.

In deschiderea concertului Les Elephants Bizarres va canta binecunoscuta trupa The MOOoD."

Mai multe detalii: http://www.no3.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 686
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
george

Adaugat in urma cu 4948 zile, 29 Sep. 2010

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .