poze  mademoiselle de paris concert live
poze  mademoiselle de paris concert live poze  mademoiselle de paris concert live poze  mademoiselle de paris concert live

"MADEMOISELLE DE PARIS"- concert live

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 27 Martie 2016 19:00
stra.Amiral Vasile Urseanu nr.1, sector 1( zona P.ta Romana)

Categorii: Muzica si Concerte

concert chansonnettes , french swing & tango

Duminică 27 martie de la ora 19.00 vă invităm să petreceţi o seară minunată, cu parfum parizian și 'mic-parizian' pe muzica anilor 30-40': chansonete și tango cu acorduri de swing-jazz alături de Diana Tudor (voce) şi Alexandru Burcă (pian). Repertoriul concertului MADEMOISELLE DE PARIS include piese celebre, precum: Champs-Elysees, Sous le ciel de Paris, La Boheme, Mademoiselle de Paris, Grands Boulevards, Et si tu n'existais pas, Cel mai frumos tango din lume, Ce să fac dacă-mi placi, Hai, coșar, etc.


***

Diana Tudor a susținut numeroase recitaluri și concerte în București și în țară, interpretând repertoriul de chansonete franțuzești, café-concert, musical, jazz-swing și de alte genuri de muzică în cadrul ‘Bucharest Music Film Festival’ (ARCUB), Festivalului ’Simfonii de Vară’ din București, la Muzeul Municipiului București - Palatul Șuțu, la Teatrul Regina Elisabeta, Teatrul Godot, Teatrul Maria Filotti din Brăila, Societatea Română de Radiodifuziune, sub patronajul Academiei Române: la Universitatea Dimitrie Cantemir, la sediul UNITER (’Gala-Le Théâtre’) și în cadrul unor alte evenimente culturale.
Este solistă și prezentatoare a numeroase concerte și spectacole susținute de tineri muzicieni din țară și din străinătate în cadrul Universității Creștine Dimitrie Cantemir din București.

Alexandru Burcă este pianist la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’ din București. Este laureat (cu premiul I) al Concursului Internațional de pian ‘Ludwig van Beethoven’ din Italia, precum și a altor concursuri naționale și internaționale: Concursul de Interpretare Pianistică ‘Pro Piano’, Concursul Internațional de Interpretare Instrumentală ‘George Georgescu’, Concursul Național de Interpretare Instrumentală ‘W. A. Mozart’, Concursul Național de Pian ‘Carl Czerny’, etc. A susținut concerte și recitaluri la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’, Sala Studio a Ateneului Român, Televiziunea Română (TVR2), Teatrul de Revistă ‘Constantin Tănase’, Festivalul ‘George Enescu’, Studioul ‘Mihail Jora’ al Societății Române de Radiodifuziune, Palatul Parlamentului, Palatul Șuțu, Sala ‘Auditorium’ a Muzeului Național de Artă, etc.

Rezervari: 0773 303 113

https://www.youtube.com/watch?v=TbCjrveNAos
https://www.youtube.com/watch?v=7NkKPfXgoKI
https://www.youtube.com/watch?v=ReW6GXybcdo

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1576643642662808/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 973
adelina handuri

Adaugat in urma cu 2951 zile, 21 Mar. 2016

Adaugat de ARTea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 399

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .