poze mademoiselle de paris

Mademoiselle de Paris

Bucuresti , Bucuresti. Joi 14 Aprilie 2016 20:30 - Joi 14 Aprilie 2016
Serendipity Art,Cofee & Tea, Str Dumbrava Rosie,nr 12

Categorii: Muzica si Concerte

Joi, 14 aprilie, de la ora 20.30 vă invităm să petreceţi o seară cu parfum parizian și ‘mic-parizian’ pe muzica anilor 40′-60′: chansonete și tango cu acorduri de swing-jazz alături de Diana Tudor (voce) şi Alexandru Burcă (pian).Veți asculta piese celebre, precum: Champs-Elysées, La Bohème, Sous le ciel de Paris, Mademoiselle de Paris, La Foule, Grands Boulevards, Et si tu n’existais pas, Cel mai frumos tango din lume, Ce să fac dacă-mi placi, Pe boltă când apare luna, etc.

Diana Tudor a susținut numeroase recitaluri și concerte în București și în țară, interpretând repertoriul de chansonete franțuzești, café-concert, musical, jazz-swing și de alte genuri de muzică în cadrul ‘Bucharest Music Film Festival’ (ARCUB), Festivalului ’Simfonii de Vară’ din București, la Muzeul Municipiului București – Palatul Șuțu, la Teatrul Regina Elisabeta, Teatrul Godot, Teatrul Maria Filotti din Brăila, Societatea Română de Radiodifuziune, sub patronajul Academiei Române: la Universitatea Dimitrie Cantemir, la sediul UNITER (’Gala-Le Théâtre’) și în cadrul unor alte evenimente culturale.
Este solistă și prezentatoare a numeroase concerte și spectacole susținute de tineri muzicieni din țară și din străinătate în cadrul Universității Creștine Dimitrie Cantemir din București.

Alexandru Burcă este pianist la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’ din București. Este laureat (cu premiul I) al Concursului Internațional de pian ‘Ludwig van Beethoven’ din Italia, precum și a altor concursuri naționale și internaționale: Concursul de Interpretare Pianistică ‘Pro Piano’, Concursul Internațional de Interpretare Instrumentală ‘George Georgescu’, Concursul Național de Interpretare Instrumentală ‘W. A. Mozart’, Concursul Național de Pian ‘Carl Czerny’, etc. A susținut concerte și recitaluri la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’, Sala Studio a Ateneului Român, Televiziunea Română (TVR2), Teatrul de Revistă ‘Constantin Tănase’, Festivalul ‘George Enescu’, Studioul ‘Mihail Jora’ al Societății Române de Radiodifuziune, Palatul Parlamentului, Palatul Șuțu, Sala ‘Auditorium’ a Muzeului Național de Artă, etc.

***

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare. Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea de a include un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentul

Mai multe detalii: http://www.serendipity-tea.ro/2016/04/mademoiselle-de-paris-2/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 331
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

carmen prisi

Adaugat in urma cu 1287 zile, 11 Apr. 2016

Adaugat de Carmen13439

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 180

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii

Teatru pentru copii

Bucuresti, Bucuresti. 20 Oct 2019 - 20 Oct 2019
concert de colinde fuego la bucuresti

Concert de colinde Fuego la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 3 Noiembrie 2019
cum influen eaza modul in care ai fost crescut rela iile tale

Cum influențează modul în care ai fost crescut relațiile tale

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2019
concert annihilator

Concert Annihilator

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 19 Noiembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .