poze maria buza si taraful george patrascu

Maria Buza si Taraful George Patrascu

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 21 Octombrie 2016 20:30 - Vineri 21 Octombrie 2016
Bulevardul Regina Elisabeta, nr 45

Categorii: Muzica si Concerte

Vineri, 21 octombrie, ora 20:30, Restaurant Elisabeta va asteapta sa petreceti o seara minunata in compania unei voci de exceptie, acompaniata de acordurile unice ale talentatilor instrumentisti.

Daca inca nu v-ati dat seama despre cine e vorba, va spunem noi. Prezenta carismatica ce va va incanta simturile si va va aduce voia buna e nimeni alta decat inegalabila artista Maria Buza, impreuna cu taraful George Patrascu.

Personalitate artistica unica si complexa, Maria Buza este renumita atat pentru recitalurile ei inspirate din muzica populara si lautareasca din folclorul vechilor Bucuresti (de la inceputurile secolului XX), precum si pentru talentul actoricesc de exceptie, artista laudandu-se cu un portofoliu impresionant de roluri de comedie, atat pe scenele teatrului romanesc cat si in cadrul diverselor emisiuni televizate cunoscute.

Restaurant Elisabeta se afla situat pe bulevardul cu acelasi nume, la nr. 45, intr-o locatie centrala a Bucurestiului. Acesta este gazduit intr-o cladire monument istoric ce a servit, in perioada interbelica drept sediu pentru importante institutii ale statului roman, precum: Clubul Austro-Ungar sau Micul Senat al Romaniei.

Creand o atmosfera eleganta, ce duce cu gandul la fastul si opulenta perioadei „ belle epoque”, interioarele spatioase ale Restaurant Elisabeta gazduiesc periodic evenimente si serate ce amintesc de vremuri demult apuse ale Micului Paris.

O astfel de serata va avea loc si in data de 21 octombrie, la Restaurant Elisabeta, lasandu-va incantati de glasul inconfundabil si de carisma inegalabila a Mariei Buza, acompaniata de instrumentistii talentati din taraful George Patrascu.

Interpretand atat melodii clasice inspirate din repertoriul marilor artisti ai secolului trecut (Ex: Maria Tanase, Gil Dobrica etc.) cat si originale, Maria Buza va va incanta auzul si va intretine o atmosfera de petrecere in cadrul concertului sustinut vineri, 21 octombrie, la Restaurant Elisabeta.

Va asteptam cu mare drag spre a ne bucura impreuna de o serata dansanta ca pe vremurile Micului Paris!


Rezervari si informatii: 0727.703.703

Mai multe detalii: http://www.restaurantelisabeta.ro/newspost/concert-maria-buza-si-taraful-george-patrascu-vineri-21-octombrie-ora-2030

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 605
Cuvinte cheie: Bucuresti
otilia ioana

Adaugat in urma cu 1475 zile, 09 Sep. 2016

Adaugat de Restaurant Elisabeta

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 577

Alte Evenimente din Bucuresti
salonul auto bucuresti accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Bucuresti, Bucuresti. 8 Oct 2020 - 18 Oct 2020
noaptea designerilor

Noaptea Designerilor

Bucuresti, Bucuresti. 14 Nov 2020 - 14 Nov 2020
curs tehnica mozaic

Curs tehnica mozaic

Bucuresti, Bucuresti. 26 Sep 2020 - 26 Sep 2020
atelier de pictura pe ceramica

Atelier de pictură pe ceramică

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 25 Septembrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .