poze no more blues

No more blues

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 18 Noiembrie 2016 20:30 - Vineri 18 Noiembrie 2016
Serendipity Bistro, Str. Dumbrava Roșie nr. 12 (intrarea pe alee)

Categorii: Muzica si Concerte

Mădălina Petre vă propune pentru seara de vineri 18 noiembrie, la Serendipity, o călătorie muzicală împreună cu vocea și chitara sa.

Mădălina Petre vă propune pentru seara de vineri 18 noiembrie, la Serendipity, o călătorie muzicală împreună cu vocea și chitara sa. Având o vastă experiență scenică și un repertoriu variat, artista a ales ca pentru această întâlnire să vă prezinte spre audiție aranjamentele instrumental-vocale ale celor mai cunoscute standarde de jazz și lucrări de bossa nova “My baby just cares for me”, “One note Samba” sau “Stella by starlight”, dar și a câtorva celebre teme românești precum: “Iubirea noastră nu are apus” sau “Octombrie”.
E lesne de înțeles că spiritul improvizatoric ne va învălui pe tot parcursul serii, dar elementul cel mai plăcut în acest context muzical îl reprezintă sonoritatea clasică în care artista îmbracă aceste lucrări.

Mădălina Petre Ioana studiază muzica de la 9 ani. A urmat cursurile Universitatii de Muzică din Bucureşti și ale Conservatorului Superior din Trieste, Italia, secţia Chitară Clasică. Tehnica vocală a dobândit-o în paralel cu studiul chitarei, experimentând diverse genuri muzicale dar păstrând întotdeauna arta improvizaţiei ca centru gravitaţional al orientarii ei muzicale. A cântat alături de instrumentişti precum: Antal Pusztai, Alex Man, Sorin Romanescu, Mihai Iordache, Catalin Milea, Alexandru Olteanu, Alex Kocsis, Adrian Flautistu, Ciprian Pop, Emil Bizga. A participat la numeroase festivaluri de profil din care mentionam: IconArt – Sibiu; Keep an Eye on Summer Jazz – Amsterdam; Festivalul Johnny Raducanu – Braila; Festivalul Internațional de Chitară Clasică Târgu Mureș Harmoniacordis.

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare.
Telefon: 0743 283 342 – zilnic între orele 14,00 – 00,00.
Email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea să includă un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

Mai multe detalii: http://www.serendipity-tea.ro/2016/11/no-more-blues/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 954

Eveniment postat de organizator

georgiana stoenica

Adaugat in urma cu 2702 zile, 04 Nov. 2016

Adaugat de GeorgianaStoenica

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 44

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .