poze o n x live band lansare 9

O.N. x Live Band - lansare "9"

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 9 Mai 2018 21:00
Expirat, Str. Constantin Istrati nr. 1

Categorii: Muzica si Concerte

O.N. & Band anunță lansarea albumului intitulat „9”, pe 9 mai, ora 21:00, în club Expirat (Sala Compresoarelor) din București.

Concertul hip-hop & orchestră marchează 10 ani de la primul album scos și este cel mai amplu eveniment al artistului de până acum. Solistul combină în acest proiect atipic pentru piața românească un sound clasic, curat, cu unul de hip-hop contemporan. Scena o să reliefeze aceste aspecte cu prezența vioarei, violoncelului, clapei, basului dar și a tobei, a celor două chitări electrice și a DJ-ului.

De ce „9”?
Pentru că „9" reprezintă escaladarea cotidianului și fixarea lui într-un punct, de unde totul să ia o turnură favorabilă. Am scris „9" în momentul în care draperiile camerei erau trase și totul era debusolator- tot sufletul meu este expus acolo.
Acum, vreau să vă împartășesc și vouă această experiență. Muzică lipește și sudează, urechile văd, ochii ascultă. Iar eu trebuie să îmi curăț sufletul murdar și totodată trebuie să îl reîntregesc, să îl fac să se consume, să accept că realitatea este...asta.
Pentru mine „9" reprezintă naștere, renaștere, basm, poveste, vis, speranță și sper că pentru tine să însemne orice îți trece ție prin cap.

Live bandul este format din Mihai „Mish” Petroșel (tobe / Negative Core, Defunct, Ropeburn), Vlad Iacobuș (chitară), Tudor “Bulan” Scânteie (chitară, synth / Negative Core, Defunct, Cred Că Sunt Extraterestru), Justin Teodorescu (bas / Fjord), Paul Drăgușin (clapă / Gramofone), Corina Gheorghe (vioară / Tiarra), Iuliana Gheorghe (violoncel / Tiarra), Radu „Lord Rage” (DJ), Doru „Ceinaru” Enciu (voce), Laura Brat (voce / Gray Matters) și Filip "FLip" Brunet (voce / Negative Core, Defunct).

Seara începe cu o lecție de poezie, făcută de oameni care vin din Cluj. Ei te vor ajuta să îți aranjezi gândurile - în special cele care nu au o punte comună cu realitatea. Poethree este o trupă de reprezentație poetică, pornită în 2014, care are ca scop promovarea comunității de spoken word poetry în Cluj Napoca și încurajarea exprimării libere a fiecărui individ. Au pornit pe un drum nepavat încă pe scenele românești, rezumând vocile tineretului din toate regiunile țării și instigând la creație.

Prețul biletelor este 15 lei în pre-sale sau 20 lei la intrare.
Accesul publicului se va face începând cu orele 21:00.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 533
Cuvinte cheie: Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2187 zile, 30 Apr. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .