poze  over the rainbow concert jazz live
poze  over the rainbow concert jazz live poze  over the rainbow concert jazz live poze  over the rainbow concert jazz live

"OVER THE RAINBOW"- concert jazz, live

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 9 Septembrie 2016 19:30
str. Amiral Vasile Urseanu nr. 1,sector 1( langa P.ta Romana)

Categorii: Muzica si Concerte

concert live, jazz

Provenind dintr-o familie de muzicieni cu reputaţie atât în ţară, cât şi în afara acesteia, Mădălina a moştenit calităţile tatălui său care i-a fost mentor în educaţia muzicală pe care şi-a construit cariera.
Mădălina a urmat cursuri de pian începând de la vârsta de 6 ani, iar la vârsta de 21 de ani, perioadă până la care a studiat intensiv canto clasic, a fost solicitată prin contract în Germania, A activat profesional exclusiv în occident, mare parte din cariera ei fiind bazată pe evoluţiile de pe scene renumite din Germania şi Elveţia, unde şi-a perfecţionat tehnica prin studii de specialitate sub îndrumarea unui soprane de renume de la Academia de muzică - Musikhochschule Hannover.
Plecată de peste 20 de ani din România, Mădălina s-a făcut remarcată prin calităţile ei vocale remarcabile pentru care a fost apreciată de nume consacrate ale jazz-ului internaţional. Printre cei cu care cântăreaţa a avut colaborări de-a lungul carierei sale, amintim numai câteva nume: Jim Ferguson – fost solist Hot Chocolate care s-a îndrăgostit de prestaţiile cântăreţei noastre, solicitând-o în repetate rânduri să i se alăture în turneele acestuia, Castle Jazz Band Hannover alături de care a înregistrat un real succes la publicul german, Peter Schutlz saxofonist împreună cu care a avut diferite colaborări fiind solicitaţi în diverse locaţii exclusiviste pentru a întreţine recitaluri de Jazz şi Musical unui public mai mult decât avizat, şi mulţi alţi muzicieni germani de renume.
Mass-Media din Germania i-a acordat, în repetate rânduri, o atenţie deosebită, cântăreaţa de origine română fiind o răsfăţată a posturilor de radio din nord-vestul Germaniei, melodiile ei fiind difuzate periodic, existând o solicitare permanentă din partea publicului.
Au fost acordate zeci de interviuri în ziarele importante din land-ul Niedersachsen, dar de departe cea mai mare realizare din punct de vedere mediatic o reprezintă apariţia televizată de la SAT 1, unde cântăreaţa a susţinut un recital la o emisiune matinală de maximă audienţă - Frühstücksfernsehen. În urmă acesteia, realizatorii emisiunii i-au propus un contract de colaborare pe termen lung.
Mădălina a activat în importante locaţii de gen şi la evenimente de prestigiu din vestul Europei, în oraşe precum: Bad Pyrmont, Hamburg, Hannover, Hameln, Köln, Düsseldorf, Berlin din Germania, dar şi Zurich – Elveţia şi altele.
S-a îndrăgostit şi s-a întors acasă...în ţara ei.
Să o aplaudăm şi să o primim cum se cuvine!
Motto:
„If there is anything to say about me, just listen!”
Rezervari: 0773 303 113
Suport artistic: 25 lei

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/895190173959173/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1215
adelina handuri

Adaugat in urma cu 2765 zile, 01 Sep. 2016

Adaugat de ARTea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 399

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .