poze proms tour 2009

Proms Tour 2009

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 8 Decembrie 2009 18:00
Continental

Categorii: Muzica si Concerte

Muzicieni de top din tara si din Europa, care se bucura de recunoastere internationala, dovada stand premiile cucerite la numeroase evenimente de prestigiu, laureati ai celor doua concursuri din cadrul festivalului EUROPAfest - Bucharest International Jazz Competition si Jeunesses International Music Competition promit publicului larg concerte de un rafinament si o energie greu egalabile.

Mai mult decat o serie de concerte, PROMS Tour promoveaza un concept inca nou pentru publicul roman, o productie multinationala inovatoare, formata din muzicieni de varste diferite, cu backgrounduri culturale diferite, care interpreteaza un repertoriu diversificat. Anul acesta, PROMS Tour promite un program caracterizat prin expresivitate, modernism, varietate de ritmuri si stiluri, rafinament interpretativ si spectaculozitate, incluzand concerte, sonate, tangouri, dar si mazurci.

In 2008 proiectul era lansat cu succes de jmEvents sub numele PROMS - Jazz & Classic la nivel european, in Franta, Bulgaria, Grecia, Ungaria, Austria, Italia si Romania, bucurandu-se de un enorm succes la public . In 2009, desi an de criza, PROMS Tour reuseste sa se mentina pe piata culturala din tara si sa reuneasca muzicieni din patru tari: Germania, Polonia, Romania si Franta.

De-a lungul anilor, promovarea laureatilor concursurilor din cadrul EUROPAfest a luat amploarea unui eveniment cultural si social - dorinta organizatorilor fiind pe de o parte, aceea de a incuraja tinerele talente, iar pe de alta, de a aduce muzica mai aproape de cei care doresc sa o descopere. In acelasi timp, el reprezinta o experienta unica pentru participanti, pe fondul comun al pasiunii pentru muzica.

Totodata, turneul reprezinta incheierea campaniei nationale de promovare a doua programe internationale ce vor fi organizate de jmEvents in 2010:
- Bucharest International Jazz Competition, primul concurs de jazz din Romania.
- Jeunesses International Music Competition - pian.

Cele doua programe ofera cadrul propice pentru descoperirea si lansarea tinerilor muzicieni. Scopul acestui demers este de a aduce informatia, intr-o forma complexa, cat mai aproape de cei interesati, dar si de a facilita accesul muzicienilor romani - elevi, studenti si muzicieni consacrati, la evenimente internationale, organizate chiar la ei in tara.

Intre marketingul electoral si cel de sarbatori, PROMS Tour invita publicul sa se regaseasca prin bucuria muzicii - o "bijuterie muzicala", cum o numeste Luigi Gageos, director jmEvents.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 822
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5254 zile, 06 Dec. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .