poze rares totu s midnight sun

RARES TOTU's MIDNIGHT SUN

Bucuresti , Bucuresti. Luni 17 Martie 2014 21:00
Puzzle Cafe Bistro & Live Events (Piata Victoriei, bloc D1)

Categorii: Muzica si Concerte

O noua seara MooNDay Jazz, Blues & More aduce pe scena Puzzle un “power trio” - RARES TOTU's MIDNIGHT SUN

RARES TOTU's MIDNIGHT SUN este un power trio, un concept mai rar abordat la noi. Stilul este cu precadere hard blues/blues rock,cu trimitere la muzica inegalabilului Jimi Hendrix, dar si la mai modernul Texas hard blues.

RARES TOTU's MIDNIGHT SUN este o trupa care are in componenta muzicieni deosebiti, cu o cariera indelungata atat in tara cat si peste hotare si cu o lista impresionanta de colaborari .

RARES TOTU - chitara,vocal - este singurul chitarist roman care a castigat titlul de chitaristul anului in doua tari diferite: Romania(1987) si Ungaria(1992). A fost component sau colaborator al grupurilor Compact, Semnal M, Rodion GA, Progresiv TM, a infiintat grupul Trans Express cu care a aparut pe 3 albume in Ungaria si Austria. In 2004 s-a intoars in Romania unde impreuna cu Adi Tetrade, Raul Kusak si Sebi Joo a infiintat Midnight Express, primul supergrup romanesc de dupa revolutie. A colaborat cu artisti de renume din tara si din Ungaria, Germania, Austria si USA. A cantat in deschiderea mai multor trupe importante dintre care amintim Deep Purple, Uriah Heep, Iron Maiden, Winger, Animals. Este un protagonist obisnuit al festivalurilor de Blues si Jazz din tara si din Europa.

SEBI JOO - bass, laureat al mai multor concursuri internationale, a fost premiat de catre John Pattitucci. A activat mai multi ani in USA. Este masterand in Jazz . A colaborat cu: Narcisa Suciu, Nicola, Emanuel, Connect R, 4given, Slang, Mandinga, Mara&Sensor, Adrian Berinde, etc. Si este un instrumentist polivalent care stapaneste la fel de bine finetea jazzului si explozia rockului. A cantat la cel mai prestigios festival de jazz din lume - Montreux. Impreuna cu Rares Totu au deschis concertul grupului Deep Purple de pe stadionul Cotroceni.

CONSTANTIN BARBASELU - tobe,este un tanar si foarte talentat instrumentist care s-a remarcat in trupa Trenul de Noapte a lui Marcian Petrescu. A mai fost component al grupului The ROCK (tribut AC-DC).

Impreuna, in proiectul RARES TOTU's MIDNIGHT SUN, cei 3 muzicieni abordeaza un stil bazat pe multe pasaje improvizatorice, nelipsind momentele de virtuozitate dar si cele de explozie si sensibilitate.

--------

Intrare: 25 lei

Info & rezervari: 077 21 600 31 / http://liveinpuzzle.ro/rezervari

Mai multe detalii: http://liveinpuzzle.ro/evenimente

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1079
Cuvinte cheie: Concert , Puzzle , Rares , Totu , jazz , rock , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

alex albu

Adaugat in urma cu 3662 zile, 10 Mar. 2014

Adaugat de Alex11049

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 122

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .