poze recital politically incorrect

Recital Politically Incorrect

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 29 Ianuarie 2014 19:30
Strada Occidentului nr 11, sector 1, Bucuresti (zona Piata Vitoriei)

Categorii: Muzica si Concerte

Galeria Occidentului găzduiește săptămâna viitoare, pe 29 ianuarie, începând cu ora 19.30, un recital special al cărui element inedit este spineta, un vechi instrument muzical cu coarde și claviatură, asemănător clavecinului. O să ne bucurăm de el miercuri, pe muzica compozitorilor David Rizzio, William Shield, Nicola Matteis, Balthazar & Mell. Evenimentul, organizat de Papion PR &Events, face parte din proiectul Seratele Muzicale de la Galeria Occidentului, platformă culturală de de promovare a muzicii clasice și a tinerilor artiști.

Gina Gloria Tronel - voce
Mihail Ghiga - vioara
Fernanda Romila - spineta
Provenind dintr-o familie de muzicieni cu o tradiție două secole, Mihail Ghiga s-a orientat spre muzica veche încă de la vârsta de 18 ani. Între 2002 și 2003 a participat la Academie d’Ambronay, în calitate de solist și concertmaestru și printre cele mai importante proiecte la care au participat au fost: opera Decebalo de Leonardo Leo, spectacolul Codex Caioni, colajul tragi-comic Pyram și Thysbe, semi-opera Fairy Queen, oratoriul La Ressurezione, Villancicos per la Navidad, opera Alcina. De asemenea, a fost director al Centrului de Cercetare al F.I.M. – U.N.M.B., director artistic al Festivalului Muzicii Vechi din Miercurea Ciuc și al concursului Premiile Orange pentru Tineri Muzicieni. Începând cu anul 2008 este concertmaestru al Orchestrei de BAROCkeri, iar din 2012 director al Centrului de Muzică Veche al Universității Naționale de Muzică din București.
Fernanda Romila a absolvit secțiile de compoziție și orgă ale Universității Naționale de Muzică din București. Ca bursieră DAAD a absolvit clavecinul la Hochschule für Künste, Bremen. Teza de doctorat Literatura pentru clavecin a sec. al XVIII-lea cu acompaniament ad libitum a primit calificativul Summa cum laudae. În present activează în ansambluri de muzică barocă din Franța și Germania. Este lector la Univesitatea Spiru Haret unde predă Pian și Armonie.h
Seratele Muzicale de la Galeria Occidentului sunt o platformă de promovare a muzicii de calitate și a tinerilor artiști, fiind concepute ca evenimente de socializare culturală. Spațiul în care se desfașoară, Galeria Occidentului, se află în centrul Bucureștiului, foarte aproape de Piața Victoriei, fiind un adevarat hub cultural pentru tinerii artiști. In cadrul Galeriei se află în permanență expoziții de pictură și sculptură, au loc reprezentații de teatru și ateliere creative.

Miercuri, 29 ianuarie, ora 19.30
Strada Occidentului nr. 11
Parteneri: M1. Crama Atelier
Intrare: 40 de lei (2 pahare de vin, gustări, cafea, apă, ceai)
Dress code: elegant
Rezervări: anca@papionul.ro

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/721451934551895/

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1064

Eveniment postat de organizator

madalina scirlat

Adaugat in urma cu 3744 zile, 24 Ian. 2014

Adaugat de Mădălina11886

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 11

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .