poze richard clayderman vine la sala palatului bucuresti

Richard Clayderman vine la Sala Palatului, Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 9 Martie 2016 19:00

Categorii: Muzica si Concerte

Richard Clayderman aduce la București Balade pour elle, o producție extraordinară dedicată zilei femeii Cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor conform Guiness Book of Records vine la Sala Palatului pe 9 martie.În luna mărțișorului, Richard Clayderman vă dăruiește un concert deosebit cu un repertoriu diferit, ales special pentru a celebra Ziua Internațională a Femeii. Spectacolul, creat pentru a vă introduce într-o atmosferă romantică de primăvară, este cadoul inedit cu ocazia mărțișorului, cadoul care îi va surprinde și îi va emoționa pe cei iubiți de dumneavoastră. ”Balade pour elle” este o producție grandioasă completată de decoruri impresionante și efecte de lumini care transpun publicul într-un univers al tandreței. Mai mult decât atât, invitat special la acest eveniment va fi legendarul maestru al naiului Gheorghe Zamfir, făcând din acest spectacol o premieră mondială la care se vor întâlni doi titani ai muzicii internaționale. Sublimele acorduri de pian se vor împleti cu sunetul cristalin de nai pe 9 martie la Sala Palatului.
The Prince of Romance, așa cum a fost denumit pianistul, a pregătit pentru publicul român atât de apropiat sufletului său un spectacol excepțional, în premieră mondială. ”Balade pour elle” este evenimentul lunii martie, conceput într-o atmosferă emoțională și romantică, având scopul de a vă introduce într-un univers unic marca Richard Clayderman.
Artistul va da viață pianului său timp de 2 ore magice în care va interpreta un playlist creat special pentru doamnele si domnisoarele care ii iubesc muzica. Profesionalismul, perfecționismul și atenția sa la cele mai mici detalii fac din fiecare spectacol o experiență unică și o amintire prețioasă.
Richard Clayderman este unul dintre cei mai iubiți artiști contemporani. Acesta a înregistrat peste 1300 de melodii, are peste 150 de milioane de albume vândute, 267 de discuri de aur si 70 de platină, motiv pentru care vă recomandăm cu încredere concertele sale.
Invitatul său special, Gheorghe Zamfir, este recunoscut ca Maiestrul Naiului și reprezintă o comoară națională, fiind cel mai cunoscut artist român contemporan pe plan internațional. Acesta a avut numeroase turnee internaționale și a contribuit la coloane sonore din filme prestigioase de la Hollywood.
”Balade pour elle” va fi experiența romantică de început de 2016 pe care vei vrea să o împărtășești cu cei dragi, va fi modul tău inedit de a le arăta că îi iubești, va deveni concertul despre care vei povesti întregul an.

Biletele sunt disponibile la prețurile de: 99, 140, 200, 250, 350 RON.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1186
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2986 zile, 28 Dec. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .