poze robin and the backstabbers

Robin And The Backstabbers

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 26 Februarie 2020 21:30
Hard Rock Cafe

Categorii: Muzica si Concerte

Pe 26 februarie, BestMusic Live Concerts va asteapta la Hard Rock Cafe de la ora 21:30 la un nou concert Robin And The Backstabbers! Muzica Robin and the Backstabbers poate fi definită în multe moduri: disco-funky, grungy, shoegaze, folk sau, cum este numită de trupă, pop melodramatic. Cert este un singur lucru: îți rămâne în minte și în suflet. Vibe-ul grav și retro-futuristic emanat copleșitor în fiecare concert din prezența scenică nesămuită a trupei, îți potolește o sete ce nici nu știai că o ai.

Trupa a încheiat anul 2015 lansând noul videoclip „Cosmonaut” de pe mult așteptatul volum secund al trilogiei Bacovia Overdrive, „Arhanghel’sk” iar 2016 a fost un an plin de concerte. Apărut în primăvara anului trecut, noul album conține 14 piese despre scafandri, mirese și îngeri, case în flăcări și cântece duse de vant. Discul a creat valuri de entuziasm și de controverse, trupa strângând peste 1500 de oameni la concertul de lansare de la Halele Carol – cu siguranță unul dintre cele mai importante și mai reușite evenimente de până atunci ale trupei. În ianuarie 2017, trupa a câștigat și premiul de Best Rock (r)Evolution pentru lansarea “Arhanghel’sk” la METALHEAD Alternative Rock Awards. De atunci prezența RATB este nelipsită de la majoritatea festivalurilor din România!

Versurile poetice, în care inspirația din marii clasici ai literaturii se resimte sonor, sunt într-un permanent duet cu notele musicale, iar instrumentele numeroase, de la chitară, bass, percuție, clape, baterie, la saxofon, acordeon și muzicuță au scopul de a transporta ascultătorul pe un nor muzical, înr-o calătorie a simțurilor pe portative.

Mai multe detalii: https://www.showpass.ro/event/50813/Robin-And-The-Backstabbers

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2868
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1108 zile, 20 Ian. 2020

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Bucuresti
curs v ray chaos corona si arnold randare in 3d studio max

Curs V-Ray, Chaos Corona si Arnold, randare in 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs corel draw intensiv

Curs Corel Draw intensiv

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
martisoare faurite in romania

Martisoare faurite in Romania

Bucuresti, Bucuresti. 30 Ian 2023 - 10 Feb 2023
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .