poze santa lucia concert pilar diaz romero maxim belciug

SANTA LUCIA - concert Pilar Diaz Romero & Maxim Belciug

Bucuresti , Bucuresti. Luni 21 Octombrie 2013 20:00
Ceainaria Infinitea, str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni)

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de muzica albastra: vilanele, tarantele, ritmuri de toamna, doruri si amoruri

Ceainaria Infinitea va invita luni, 21 octombrie 2013, ora 20:00, la un concert de muzica albastra cu Pilar Diaz Romero (voce) si Maxim Belciug (chitara).

Intalnirea muzicala dintre Pilar Diaz Romero si Maxim Belciug prilejuieste redescoperirea poeziei simple a cantului, cu trairi nemijlocite si curate. Vocea, rasarita din adancul traditiei flamenco, isi imblanzeste focul in acordurile, cand duioase, cand taioase, ale chitarei, impletind un basm insorit ce ne vorbeste, chiar si cand doare, despre bucuria de a trai si de a canta.

Pilar Diaz Romero s-a nascut in 1977, la Barcelona, intr-o familie de artisti flamenco, din sanul careia se desprind figura strabunicului, Antonio Romero, bailaor de flamenco cunoscut in numeroase tablao din Sevilla, si cea a bunicului, chitaristul flamenco Paco Romero, cel care, ani la rand, a acompaniat-o pe dansatoarea Carmen Amaya in Barcelona. A inceput sa cante inca din copilarie, ajungand in scurt timp sa evolueze in tablao, la Madrid si Barcelona. A colaborat cu chitaristi consacrati, printre care Justo Fernandez (Barcelona), Felipe Maya sau Jeronimo Maya (Madrid). impreuna cu compania “Increpacion Danza”, a sustinut concerte in Anglia, Olanda, Germania, Portugalia, Italia, precum si pe multe scene din Spania.

Maxim Belciug este unul dintre cei mai carismatici muzicieni romani de astazi si totodata unul dintre putinii care si-au asumat un act artistic bazat pe darnicie si sinceritate. Discret ca persoana, dar expresiv pana la nastrusnicie ca muzician, chitaristul abordeaza un repertoriu eclectic, adesea intr-un stil personal. Trece cu maiestrie de la Bach la muzica latino-americana, de la Scarlatti la ritmuri de tarantela si de la valsuri rusesti la cadente spaniole, strunindu-si chitara sa caute mereu muzica pura, vie si plina de culoare. Astfel, aparitiile sale in concert se bucura intotdeauna de farmecul subtil al muzicii facute cu suflet.

REZERVaRILE se fac exclusiv telefonic la: 0723 175 300

Ceainaria Infinitea: str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 7 (Cotroceni), www.infinitea.ro

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/459810094055465/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 558

Adaugat in urma cu 2418 zile, 20 Oct. 2013

Adaugat de kitarodia

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 55

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .