poze  satra noi tiganii productie de 1 000 000 de dolari vine in

“Satra – Noi, tiganii”, productie de 1.000.000 de dolari, vine in

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 4 Noiembrie 2018 20:00 - Duminică 4 Noiembrie 2018

Categorii: Muzica si Concerte

Pentru prima data pe o scena din Romania, povestea filmului “Satra – Noi, Tiganii” prinde viata. Teatrul de stat ROMEN de la Moscova aduce in fata publicului din Romania in data de 4 noiembrie, la Bucuresti – Sala Palatului o productie uluitoare!

Pentru prima data pe o scena din Romania, Teatrul de Stat ROMEN de la Moscova aduce in fata publicului nostru o productie impresionanta, in data de 4 noiembrie, la Bucuresti – Sala Palatului.
Teatrul Tiganesc sau Teatrul ROMEN s-a bucurat de un deosebit succes international in toata Europa. Prezenti pentru prima data in Romania, rusii promit un show grandios: “Exotismul acestei culturi, poate si putin din misterul ei, dar mai ales traditiile au fascinat mereu. Ganditi-va la pasiunea cu care traiesc, la chintesenta nomadismului lor, la arta de a ghici si ce sta in spatele ei, la povestea coloritului portului lor, la regulile si ruptura asta care se face mereu intre trecutul care pare sa nu se poata adapta prezentului. Iar ce poate fi mai potrivit decat provocarea de a spune toate astea prin muzica si dans? Pentru poporul roman venim cu sufletul deschis si stim ca vom reusi sa aducem mesajul aproape de cei care vor fi in sala. Va asteptam pe 4 noiembrie sa vedeti ceea ce nu ati mai vazut vreodata”, spune Bobrov Paul - Directorul Teatrului Romen.

Productia este uluitoare si la nivel de resurse umane si investitie. Rusii vor veni cu un tir alocat doar transportului costumelor, plus un numar de aproximativ 100 de persoane care pun in scena spectacolul. Presa internationala a avut doar cuvinte de lauda precum “fabulos”, “de neimaginat”, “uluitor”. “The Sun” a notat: “Nu am crezut ca putem vedea ceva care sa para cadre reale de film puse pe scena!”
Costul show-ului “Satra – Noi, tiganii” este estimat la 1.000.000 de dolari.


Peste 75 de kg de aur ajung la Bucuresti
Productia fabuloasa, marca a scolii de inalta clasa rusesti, va aduce muzica, dansul, coregrafia si scenografia unei uluitoare povesti! In cadrul spectacolului 50 de artisti imbraca peste 120 de costume ca sa reaminteasca de intreaga instorie tumultoasa a tiganilor, cat si datinile si obiceiurile acestora. Cel de-al 13-lea trib pierdut din Cartea Genezei va performa pe scena Salii Palatului in noiembrie.
Nemaiintalnit pana in prezent la un show de gen, Teatrul Romen va aduce pentru punerea in scena a spectacolului “Satra – Noi, tiganii” peste 75 de kg de aur sub forma de bratari, cercei, salbe, curele, etc.

De la jarul nestins din campia vasta a Siberiei pana la palatele de clestar ridicate in Rusia, istoria tiganilor va fi interpretata timp de 2 ore prin dans, muzica și port.

Biletele s-au pus in vanzare pentru Bucuresti, dupa cum urmeaza:
Categoria 1 - 250 lei
Categoria 2 - 200 lei
Categoria 3 - 150 lei
Categoria 4 - 100 lei
Categoria 5 - 70 lei
Biletele se pot achizitiona Online: Eventim, Bilete.ro, Bilet.ro, Iabilet.ro, Blt.ro Myticket.ro si in reteaua magazinelor partenere, la casa de bilete a Salii Palatului.
Pentru spectacolul din Chisinau:
Categoria 1 - 450 lei Moldovenesti
Categoria 2 - 350 lei Moldovenesti
Categoria 3 - 250 lei Moldovenesti
Categoria 4 - 150 lei Moldovenesti

Biletele se pot achizitiona Online de pe Iticket
https://cloud.mail.ru/public/2nj8/H8XAkoQDH

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 718
Cuvinte cheie: Bucuresti
whitestarpr

Adaugat in urma cu 854 zile, 23 Mai. 2018

Adaugat de WhiteStarPr

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 18

Alte Evenimente din Bucuresti
salonul auto bucuresti accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Bucuresti, Bucuresti. 8 Oct 2020 - 18 Oct 2020
noaptea designerilor

Noaptea Designerilor

Bucuresti, Bucuresti. 14 Nov 2020 - 14 Nov 2020
curs tehnica mozaic

Curs tehnica mozaic

Bucuresti, Bucuresti. 26 Sep 2020 - 26 Sep 2020
atelier de pictura pe ceramica

Atelier de pictură pe ceramică

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 25 Septembrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .