poze seara de opera eternul feminin in lumea muzicii clasice la sala de lectura din bucuresti

Seara de Opera: ''Eternul Feminin in Lumea Muzicii Clasice'' la Sala de Lectura din Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 14 Martie 2010 19:30
Sala de Lectura - Ceainaria ACT

Categorii: Muzica si Concerte

Sopranele Daniela Radulescu si invitata sa din Franta, Sasha Verner, alaturi de pianista Ioana Maxim, va propun o seara de opera la Ceainaria Teatrului ACT - Eternul Feminin in Lumea Muzicii Clasice.

Sala de Lectura gazduieste pe ,14 martie 2010 un proiect de promovare a muzicii clasice in randul tinerilor. Intrarea este libera pentru toti iubitorii de opera dar si pentru cei ce vor sa asculte muzica clasica intr-un spatiu neconventional, in care tinuta nu este obligatorie, ci doar pasiunea pentru cultura.

Sala de Lectura isi propune sa fie puntea intre tinerii interesati de valorile culturale, cum este in acest caz opera, cu ajutorul celor trei invitate, sopranele Daniela Radulescu si Sasha Verver, acompaniate la pian de Ioana Maxim.

Soprana Daniela Radulescu este actualmente doctoranda a Academiei de Muzica Gheorghe Dima din Cluj Napoca, Sasha Verner a studiat la Conservatorul Rachmaninov din Paris in clasa maestrei Wroblewska unde a obtinut diploma de licenta cu mentiunea Foarte Bine, iar pianista Ioana Maxim, a absolvit Universitatea Natonala de Muzica din Bucuresti la clasa maestrului Dan Grigore. La finalul studiilor universitare obtine unul dintre premiile acordate celor mai buni cinci absolventi de catre Fundatia Printul Paul pentru Romnia.

IncepAnd cu ora 19:30 sunteti invitatii nostri la evenimentul "Eternul Feminin in Lumea Muzicii clasice", o retrospectiva a marilor compozitii clasice, de la Mozart, Massenet, Puccini, pana la Enescu, si multi altii.

Va asteptam pe 14 martie, de la ora 19:30 la Seara de Opera de la Sala de Lectura, pregatiti pentru o auditie speciala si pentru aplauze. Rezervari la adresa de email slectura@gmail.com sau la numarul de telefon 0724 360 755.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 444
Cuvinte cheie: Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5132 zile, 10 Mar. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .