poze  seara de opera la galeria occidentului

Seară de operă la Galeria Occidentului

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 12 Martie 2014 19:30
Strada Occidentului nr. 11

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 0/50

"Opera la tine acasă" este un concept care a pornit din Berlin, la inițiativa mezzo-sopranei de origine daneză Hetna Regitze Bruun și care se bucură de tot mai mult succes în țări ca Germania, Franta sau SUA, propunându-și să aducă opera mai aproape de public, în confortul unui spațiu intim. Emoția este vie și unică atunci când doar câțiva metri despart artistul de public. Personajele prind viață chiar lângă tine, este o comunicare deschisă și directă la nivelul simțurilor, o adevarată aventură muzicală.

Galeria Occidentului, cu ajutorul Papion PR & Events, găzduiește miercuri, 12 martie o ediție specială a Seratelor Muzicale – o seară de operă – alături de 3 artiști pasionați:

Maria Ungheanu: soprană, licențiată în pedagogie muzicală, masterandă a Universității Naţionale de Muzică din Bucureşti, în anul al II-lea la secția Stilistică Dirijorală. Joacă rolul Serpina din opera La serva padrona semnată de Giovanni Battista Pergolesi. Se pregătește, de asemenea, pentru rolul Giuliettei din opera I Capuleti e i Montecchi de Vincenzo Bellini.

Fang Shuang, absolvent al Academiei de Muzică Ciprian Porumbescu la clasa profesorului Ionel Voioneag. A jucat în opera La Colombe de C.Gounod și in rolul Uberto din opera La serva Padrona. În acest moment joacă la Opera Comică din București.

Teodora Țepeș, studentă în anul al II-lea la Academia de Muzică Ciprian Porumbescu , a obținut peste 20 de premii naționale. A concertat cu orchestra Moldova, cu Alexandru Tomescu și cu Georgeta Stoleru.


Seratele Muzicale de la Galeria Occidentului sunt o platformă de promovare a muzicii de calitate și a tinerilor artiști, fiind concepute ca evenimente de socializare culturală. Spațiul în care se desfașoară, Galeria Occidentului, se află în centrul Bucureștiului, foarte aproape de Piața Victoriei, fiind un adevărat hub cultural pentru tinerii artiști. În cadrul Galeriei se află în permanență expoziții de pictură și sculptură, au loc reprezentații de teatru și ateliere creative.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/807018185992473/

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 824

Eveniment postat de organizator

madalina scirlat

Adaugat in urma cu 3701 zile, 07 Mar. 2014

Adaugat de Mădălina11886

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 11

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .