poze  selah sue concerteaza la arenele romane

Selah Sue concerteaza la Arenele Romane

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 13 Mai 2015 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

Selah Sue Selah Sue revine la Bucuresti pe 13 mai, la Arenele Romane, in turneu de promovare a albumului „Reason”. Un eveniment organizat de Events.



Patru ani au trecut de la albumul sau de debut. Se prea poate ca Selah Sue sa nu-si fi invins demonii, dar macar i-a exploatat din plin pentru a scrie “Reason”, un disc indopat cu energie, lumina si emotie. Sunt piese ce te doboara de la primele acorduri, create de o artista plina de viata si de cicatrici in acelasi timp, aparent intodeauna una cu chitara ei. "Succesul nu mi-a vindecat ranile", spune ea. "Nimic nu s-a schimbat cu adevarat. E o calatorie, o batalie care va dura toata viata".

Alternand eteric electro-soul-ul, trip-hop-ul si beaturi house, Selah Sue isi regaseste adevarata identitate muzicala odata cu „Reason”. "Este o ecuatie cu multe variabile" spune ea. Este, de asemenea, un echilibru perfect pe care l-a cautat in cat mai multe studiouri de inregistrare, in special in Belgia, dar si in Londra, Jamaica si Los Angeles, cu doi producatori experimentati, Dane Robin Hannibal (Little Dragon, Kendrick Lamar) si suedezul Ludwig Göransson, cunoscut pentru colaborarea sa cu pop-trio-ul HAIM si rapperul american Childish Gambino. Sela Sue a scris si a inregistrat “Together” cu acesta din urma, o radioasa declaratie de dragoste hip-hop, invaluita de percutie urbana si synth-uri punctate. "Am scris aceasta piesa in cateva ore, la Los Angeles. E primul meu cantec de dragoste. E visceral. Childish Gambino mi-a pus beat-urile si ritmul dezechilibrat in interpretare".
Cat costa?
Presale: pana pe data de 19 aprilie inclusiv, biletele costa 99 lei sau 129 lei in Golden Ring. De pe 20 aprilie pana in preziua concertului, le puteti achizitiona la pretul de 120 lei sau 150 lei in Golden Ring. La intrare, biletele vor costa 140 lei sau 170 de lei in Golden Ring. Se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1049
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3281 zile, 26 Apr. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .