poze seratele muzicale de la galeria occidentului

Seratele Muzicale de la Galeria Occidentului

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 20 Noiembrie 2013 19:30
Strada Occidentului nr 11, sector 1, Bucuresti (zona Piata Vitoriei)

Categorii: Muzica si Concerte

Pe 20 noiembrie, 2013, Galeria Occidentului va inaugura serile speciale dedicate Operei. Recitalul special, semnat de Andreea Iftimescu (voce, mezzosoprana) si de Raluca Nicolae (pian), este organizat de Papion PR & Events si face parte din proiectul “Seratele Muzicale de la Galeria Occidentului”, platforma culturala deja cunoscuta publicului bucurestean. "Opera la tine acasa" este un concept care a pornit din Berlin, la initiativa mezzo-sopranei de origine daneza Hetna Regitze Bruun si care se bucura de tot mai mult succes in tari ca Germania, Franta sau SUA, propunandu-si sa aduca opera mai aproape de public, in confortul unui spatiu intim. Emotia este vie si unica atunci cand doar cativa metri despart artistul de public.

In prezent doctoranda a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, mezzo-soprana Andreea Iftimescu s-a remarcat atat in tara cat si in strainatate, pe scene importante. Astfel, in 2004 a fost solista in opera “Brundibar” de Hand Crasa in cadrul Festivalului “Voix Étouffée” de la Paris. In luna septembrie, 2013, Andreea Iftimescu a debutat in cadrul Festivalului International George Enescu interpretand rolul Schwertleite din opera “Walkyria” alaturi de Rundfunk - Sinfonieorchester Berlin si sub bagheta dirijorului Marek Janowski (2013). De asemenea, a facut parte din Concertul Regal dedicat zilei de nastere a Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei, sub bagheta dirijorului Christian Badea (2013). In anul 2009, Andreea Iftimescu a obtinut Marele Premiu la Concursul de Canto “Paul Constantinescu” de la Ploiesti, iar in 2010 a primit Premiul special la concursul “Salice d’oro”, Italia.
Raluca Nicolae a inceput studiul pianului la varsta de 7 ani la Colegiul Național de Muzică “George Enescu” din Bucureşti. De-a lungul timpului s-a afirmat in cadrul mai multor recitaluri în cadrul fundaţiilor “George Enescu” si “Arcus”; a sustinut concerte in Turcia, Germania, Ungaria, Austria, Elveţia. De asemeni, a castigat numeroase premii la concursuri nationale si internationale (“Pro Piano”, “Jeunesse Musicales International”, concursul “W. A. Mozart”, “C. Czerny”). Castigarea Bursei Silvestri în anul 2004 i-a oferit sansa de a beneficia de un an şcolar în Marea Britanie – Pocklington. In prezent, urmeaza cursurile de masterat în pianistica la Universitatea de Muzica din Bucuresti. Muzica ei “porneste din inima si se adreseaza inimilor”.


Seratele Muzicale de la Galeria Occidentului sunt o platforma de promovare a muzicii de calitate si a tinerilor artisti, fiind concepute ca evenimente de socializare culturala. Spatiul in care se desfasoara, Galeria Occidentului, se afla in centrul Bucurestiului, foarte aproape de Piața Victoriei, fiind un adevarat hub cultural pentru tinerii artisti. In cadrul Galeriei se afla in permanenta expozitii de pictura si sculptura, au loc reprezentatii de teatru și ateliere creative.
Parteneri: M1. Crama Atelier
Intrare: 40 de lei (include vin, gustari, cafea, apa, ceai)
Dress code: elegant
Rezervări: anca@papionul.ro

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/807672692591970/

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 808

Eveniment postat de organizator

scirlat madalina

Adaugat in urma cu 3815 zile, 14 Nov. 2013

Adaugat de madalinascirlat

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .