poze sorin zlat duo body soul la food hood

Sorin Zlat Duo "Body & Soul" la Food Hood

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 5 Septembrie 2017 20:00
FOOD HOOD, Strada Selari nr. 4

Categorii: Muzica si Concerte

Trupa a luat fiinţă în anul 2011. Repertoriul trupei este diversificat, cuprinzând compoziţii proprii şi celebre standarde de jazz interpretate într-un stil unic.

Stilul abordat este o fuziune surprinzătoare de jazz, pop, latin şi muzică clasică. Sorin a promovat albumul "Endurance", lansat în toamna anului 2015, în festivaluri, filarmonici, teatre muzicale şi cluburi de jazz din toată lumea.

Sorin Zlat Jr. (pian) are în palmares 18 premii la concursuri internaţionale şi naţionale, fiind cel mai de succes muzician de jazz din România. Pianist de jazz, clarinetist, compozitor, orchestrator şi câştigător a peste douăzeci de premii naţionale şi internaţionale, Sorin Zlat a început studiile muzicale la frageda vârstă de şapte ani, primele instrumente studiate fiind vioara şi clarinetul la Liceul de Artă “George Apostu” din Bacău. Este absolvent al Facultăţii de Muzică ”George Enescu” din Iaşi, Secţia Clarinet Clasic şi masterand al Universităţii de Muzică din Bucureşti, Secţia Jazz, Instrument - Pian. Sorin a creat un repertoriu ce conţine piese de jazz originale, precum şi standarde reorchestrate, variind prin stilurile latin, jazz, folclor românesc, pop şi clasic, orchestrate pentru a reflecta stilul său interpretativ unic care i-a adus recunoaşterea pe scena de jazz Europeană şi Nord Americană.

Mihaela Alexa (voce) a absolvit Conservatorul şi masterul în muzică la Universitatea de Muzică din Bucureşti, secţia canto clasic. Este printre puţinele soliste de canto clasic care a reuşit să îmbine, dar şi să diferenţieze clasicul cu muzica uşoară, jazz, pop, soul. A participat la numeroase competiţii de muzică clasică, jazz şi pop. În prezent este solistă (soprana) la Teatrul Muzical „Nae Leonard” din Galaţi cu care susţine frecvent numeroase concerte în ţară şi în străinătate. Debutul în muzică uşoară şi jazz l-a avut în 2008 alături de Sorin Zlat Band.

Accesul la eveniment este gratuit.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 487
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 1012 zile, 29 Aug. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .