poze the fresh presents shahmen

The Fresh presents Shahmen

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 28 Septembrie 2018
Deschis Atelier, Splaiul Unirii, Nr. 160

Categorii: Muzica si Concerte

Pe 28 septembrie, The Fresh a pregătit un eveniment special, dedicat culturii Hip – hop. Shahmen, Vlad Dobrescu, Phunk B și Endles vin să cânte și aduc beat-uri noi pentru toți cei care simt și rezonează cu cultura urbană.

SHAHMEN este un duo format din producătorul muzical SENSE, născut și crescut în Amsterdam și rapper-ul B L S aka Bless, din Los Angeles. Muzica băieților este o îmbinare de beat-uri dark cu versuri originale.

“Skin the color of bark. Clothes smelling like trees”

Cu primul vers din hitul internațional “Mark”, SHAHMEN a plantat sămânța care urma să rodească un fanbase ce s-a extins în toată lumea. Piesa care se află pe LP-ul “All in the Circle” este în continuare virală, fiind folosită în jocuri video și clipuri populare de pe Youtube. Piesa a ajuns numărul 1 în iTunes. Cel mai nou album, “California is Cold” a fost un succes ajungând în Top 200 albume, în 15 țări pe Apple Music.

Show-ul SHAHMEN are o semnătura proprie.

Vlad Dobrescu, rapper român, cântăreț, compozitor, DJ și producător îmbină aproape toate elementele hip-hop-ului în cariera sa. Împreună cu DJ Paul a fondat label-ul Facem Records în 1999 iar impreună cu Deliric și Doc, au fondat trupa C.T.C.

Endles a debutat ca DJ în cadrul petrecerilor On The Block cu muzică Trap și Hip Hop cunoscându-și publicul foarte bine și reușind să îl facă să se distreze. Ca producător, trece într-o altă extremă, mai sensibilă, aducând ritmuri lo fi în fiecare piesă.

BILETE:

Early Bird – primele 300 – 30 lei – SOLD OUT

Pre-sale – următoarele 300 – 40 lei

SPONSORI:

Ahead, Glo, AQUA Carpatica, Bere Urbis, Bere Haramin

PARTENERI MEDIA:

RADIO GUERRILLA, Utv, 5 to go, NOIZZ.ro, IQads, IQool, Sneaker Industry

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZIS!



Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 848
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2013 zile, 24 Sep. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .