poze the mono jacks

The Mono Jacks

Bucuresti , Bucuresti. Joi 12 Martie 2020 21:30
Hard Rock Cafe

Categorii: Muzica si Concerte

Joi, pe 12 martie, de la 21:30, va asteptam la Hard Rock Cafe la un concert cu The Mono Jacks. The Mono Jacks sunt o colecție de gânduri și emoții puse pe note. Vei simți asta cu ușurință dacă ajungi la un concert de-al lor și probabil că vei remarca și tu că în spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te frământă invariabil. Trupa fondată de Doru Trăscău în 2008 a lansat până acum două albume și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania, TIFF.

După single-ul, „Un sfert de secundă”, lansat în ianuarie 2017, trupa trece printr-o nouă schimbare de componență, alături de Doru Trăscău și de Cristian Chiru (bass), proaspăt sosit, venind Andrei Zamfir (chitară) și John Ciurea (tobe). În această formulă fresh trupa începe lucrul la un nou album, intrând în studio în luna august și prezentând un nou single în octombrie – „1000 de DA”, videoclipul piesei având un success răsunător. Albumul Ușor distorsionat a fost lansat pe 3 noiembrie 2017 printr-un concert la București, urmat de un turneu național, și ne arată o trupă aflată la un maxim de inspirație și efervescență, cu 6 videoclipuri oficiale, beneficiind de o primire călduroasă din partea publicului. În aprilie 2019, trupa se bucură și de atenția fanlor din Germania în cadrul turului “DYKNOW?” unde își promovează noul single “Please don’t”.

“Sunt aproape 17 ani de când fac muzică și simt că asta-i trupa pe care trebuia s-o am la 19 ani.” - mărturisește solistul și fondatorul trupei, Doru Trăscău.

Mai multe detalii: https://www.showpass.ro/event/50732/The-Mono-Jacks

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1883
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
corina hebristean

Adaugat in urma cu 1530 zile, 20 Ian. 2020

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .