poze the road to kavarna rock 2015 concurs pentru trupe

The Road To Kavarna Rock 2015. Concurs pentru trupe

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 17 Aprilie 2015

Categorii: Muzica si Concerte

Pentru al doilea an consecutiv, METALHEAD organizeaza "The Road To Kavarna Rock", concursul care duce doua trupe locale sa cante pe scena celui mai mare festival de metal din Bulgaria, Kavarna Rock 2015 ! Anul acesta primul headliner confirmat este Twisted Sister dar multe alte nume vor fi anuntate curand!

Castigatorii de anul trecut, AURA si Tiarra, s-au bucurat de un real succes pe scena festivalului, AURA chiar castigand locul 1 la Battle Of The Bands si cantand de doua ori in cadrul festivalului. Si in 2015 METALHEAD alaturi de voi va duce doua trupe romanesti sa cante la KAVARNA ROCK 2015 in cadrul Battle of The Bands.

Anul acesta, concursul se va desfasura dupa cum urmeaza:

- in perioada 12 ianuarie - 12 martie, fanii sunt rugati sa propuna trupe pe pagina evenimentului in Pollul special creat apoi sa le voteze. Primele 20 de trupe din clasament vor intra sub lupa juriului METALHEAD care va alege 10 trupe care vor canta live pe 17 aprilie la Colectiv in Bucuresti.
- in cadrul concertului, fiecare trupa va canta cate 30 de minute iar 50% din votul final va fi compus din votul celor prezenti la concert, restul de 50% reprezentand votului juriului METALHEAD.

Votul publicului se va desfasura dupa cum urmeaza: la intrare fiecare participant va primi o bratara in schimbul biletului de intrare alaturi de un talon de participare unde va bifa trupa sau trupele preferate din concurs cu note de la 1 la 10.

Fiecare poate vota minim 3 trupe, adica trupa preferata plus alte doua. Taloanele care nu au minim 3 trupe votate vor fi declarate nule. Am ales aceasta modalitate de vot pentru ca stim ca iar vom avea participante trupe din Provincie care nu au cum sa-si aduca fanii pana la Bucuresti sa-i voteze. Asa, fanii bucuresteni care vor fi majoritari, pot vota si trupele din Provincie acordandu-le si acestora sanse egale pentru castigarea celor doua locuri care ii duc la Kavarna !

Dupa concert, toate taloanele vor fi centralizate si toate trupele pot participa la numararea voturilor pentru a nu exista discutii asupra corectitudinii acestora iar a doua zi, dupa ce voteaza si echipa METALHEAD, vom avea rezultatele finale.
Inainte de alege trupele care doresc sa cante live, vom intreba finalistele daca au in plan sa treaca prin Bucuresti si sa participe la concurs :)

Va reamintim ca din echipa noastra fac parte oameni implicati in miscarea rock si metal de foarte multa vreme, precum: Vlad Busca, Miluta Flueras, Florin Matinca si multi altii !

Biletul va avea pretul modic de 10 lei (pentru 10 trupe), bani ce vor fi utilizati pentru transportul celor doua trupe la Kavarna.

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1407
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3339 zile, 06 Feb. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .