poze tom kiefer vine in premiera in romania

Tom Kiefer vine în premieră în România

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 6 Octombrie 2015 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

Vocalistul și frontman-ul legendarei trupe Cinderella, Tom Keifer, vine pentru prima dată în România în clubul Silver Church din Capitală pe data de 6 octombrie 2015.

Show-ul artistului cuprinde atât piese clasice din repertoriul uneia dintre cele mai mari formații de glam rock, cât și piese atent selectate de pe albumul său solo „The Way Life Goes”.
Cu mai bine de 15 milioane de copii vândute până în acest moment, Cinderella rămâne una dintre cele mai reprezentative trupe glam rock, punându-și amprenta asupra trendului muzicii din anii ’80 și având în palmares numeroase discuri de aur și de platină. Trupa a fost remarcată pentru prima dată de către Bon Jovi care a rămas impresionat într-o secundă de timbrul lui Kiefer.
„Gypsy Road”, „Nobody’s Fool”, „Don’t know what you got”, „Shake Me” sau „Somebody Save Me” se vor auzi la Silver Church în premieră în România chiar din glasul inconfudabil al lui Tom Keifer.
„The Way Life Goes”, albumul solo al lui Keifer, a fost lansat în 2013 și s-a bucurat de cronici pozitive, fiind considerat un disc ce denotă maturitate atât în ceea ce privește compoziția pieselor, cât și a versurilor sau a interpretării. Mai mult dect atât, Kiefer a reușit sî se autodepășească și să își revină din multiplele intervenții chirugicale pe care le-a suferit de-a lungul timpului din dorința de a-sș recăpata vocea pe care a pierdut-o în urma paraliziei uneia dintre corzi.
Concertul lui Tom Kiefer în România este organizat de Phoenix Entertainment.
Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim și pe www.eventim.ro. Primele 200 de bilete pot fi achiziționate la un preț preferențial de 95 de lei, după care tichetele vor costa 120 de lei.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 647
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1784 zile, 09 Iul. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .