poze tony baboon concerteaza la arenele romane

Tony Baboon concerteaza la Arenele Romane

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 13 Mai 2015

Categorii: Muzica si Concerte

Tony Baboon, trupa noua din Romania ce combina reggae-ul cu muzica soul si rap, va deschide seara concertului pe care Selah Sue il va sustine in Bucuresti. Concert organizat de Events si recomandat de UTV si GoldFM.



Tony Baboon este proiectul solo pe care Adrian Carciova l-a lansat in 2013. Acesta s-a bucurat de la inceput de popularitate in randul fanilor muzicii reggae, soul, rap. Primul single, "Copacao", s-a auzit pentru prima oara la Radio Guerrilla. "Copacao" reprezinta un mix de world music si trip-hop acustic cu diverse influente occidentale. Videoclipul piesei a fost regizat de Adrian Carciova, la baza grafician, si prezinta povestea unui copac imaginar care creste fara incetare. Cu acesta a participat in sectiunea Music video and Advertising 2013 a festivalului de film de animatie Anim’est si la a 31-a editia a Chicago International Children’s Film Festival din anul 2014.

Pana in acest moment Tony Baboon are sase single-uri lansate care au putut fi ascultate atat la radiouri din Romania (Radio Guerrilla, Activ EFEM, Bucuresti FM, Radio Romania Cultural, Eclectic sau Radio Republika Verde), cat si la radiouri din Statele Unite ale Americii, Germania sau Mexic. Principalul subiect abordat in muzica lui Tony este natura, ca unica entitate suprema reala la care avem acces. Ceea ce Tony isi propune sa realizeze prin muzica sa este un intreg Performance Act, pe care l-a numit Tropical Jazz.

Pana in preziua evenimentului biletele costa 120 lei sau 150 lei in Golden Ring. La intrare biletele vor costa 140 lei sau 170 de lei in Golden Ring. Se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona, nr. 15.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1401
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3285 zile, 27 Apr. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .